Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Poate împiedica Mircea Rednic ieșirea din insolvență a lui Dinamo? „Totul e la dispoziția acționarilor!”

Dinamo are două obiective pentru finalul de sezon: salvarea de la retrogradare și ieșirea din insolvență. În ambele, Mircea Rednic le e adversar „câinilor”
23.04.2024 | 01:00
Poate impiedica Mircea Rednic iesirea din insolventa a lui Dinamo Totul e la dispozitia actionarilor
Poate împiedica Mircea Rednic ieșirea din insolvență a lui Dinamo? „Totul e la dispoziția acționarilor!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic este în proces cu Dinamo. Antrenorul celor de la UTA solicită bani pentru munca depusă în mandatul încheiat în 2021. Acest nu poate fi însă un impediment în ieșirea „câinilor” din insolvență, crede administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu. Dinamo – UTA se va juca în ultima etapă a play-out-ului.

Când iese Dinamo din insolvență. Poate influența Mircea Rednic acest lucru?

Dinamo e pe drumul cel bun. Atât din punct de vedere sportiv, cât și în ceea ce privește planul de ieșire din insolvență. În play-out-ul din SuperLiga, Dinamo a urcat pe locul 7, cu 19 puncte, și e la două lungimi de salvarea directă.

ADVERTISEMENT

Precum Zeljko Kopic și fotbaliștii, acționarii își faci și ei treaba la fel de bine. Aceștia au mai stins o datorie importantă la ANAF, iar „câinii” mai au de plătit 926.000 de euro pentru a ieși din insolvență.

„Nu cred că financiar un litigiu cu Mircea Rednic poate împiedica ieșirea din insolvență. Iar decizia plății sumelor care mai sunt de plată pentru ieșirea din organizare aparține acționarilor.

ADVERTISEMENT

După cum bine știți, lunile acestea s-au făcut eforturi foarte mari, s-au plătit milioane de euro. Ce a mai rămas de plată e o sumă insignifiantă față de tot ce s-a achitat până acum.

Deci stă la dispoziția acționarilor momentul la care vor face această plată și vor ieși din insolvență. Din discuțiile pe care le-am tot purtat termenul a rămas același, la jumătatea anului.

ADVERTISEMENT

Sunt curios și eu dacă se va face ceva în acest sens, dar nu e ceva la dispoziția administratorului judiciar. E la dispoziția acționarilor, care până acum au dovedit că au forța necesară pentru a se achita de obligații.

Eu nu pot să preconizez. Din discuțiile pe care le-am avut se vorbea despre luna iunie. Acum dacă lucrul ăsta se va întâmpla sau nu rămâne de văzut. 

ADVERTISEMENT

Eu m-aș bucura să se întâmple”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Razvan Zavaleanu, ANUNTUL MOMENTULUI la Dinamo, despre INSOLVENTA CLUBULUI

ADVERTISEMENT