Life

Revista Taifasuri 980! Fiul Florin cântă în numele tatălui Liviu Vasilică. Editorial Fuego! Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 980: Florin, fiul lui Liviu Vasilică, interviu despre continuarea carierei „în numele tatălui”. Editorial Fuego. Modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs.
11.04.2024 | 09:36
Revista Taifasuri 980 Fiul Florin canta in numele tatalui Liviu Vasilica Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 980! Fiul Florin cântă în numele tatălui Liviu Vasilică. Editorial Fuego! Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 980! Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, dezvăluie munca asiduă de continuare a melosului popular al tatălui într-un amplu interviu în exclusivitate pentru revista TAIFASURI. Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 980!

A apărut revista TAIFASURI 980! Fiul Florin cântă în numele tatălui Liviu Vasilică. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 980 despre… iubire!

Se spune că iubirea înseamnă sacrificiu. Nu împărtășesc neapărat această idee, dar sunt sigur că atunci când iubim, devenim mai buni, suntem tonici, suntem deplini și avem acel tip de satisfacție pe care aceasta îl oferă celor care înțeleg cu adevărat sentimentul.

Iubirea, la modul general, de orice tip ar fi ea, fie că este vorba de cuplu, de familie, de prieteni sau pur și simplu de admirație, este liantul dintre suflet și minte, este acel imbold de care avem nevoie în viață pentru a evolua.

Ne naștem din iubire, trăim cu ea la braț și cumva, la final, tot din iubire plecăm, încercând să lăsăm pace în urma noastră.

Multă lume nu înțelege iubirea și o bagatelizează. Alții o ridică pe un piedestal și o aseamănă cu drame, cu inimi frânte și cu răutăți. Iubirea este ca și omul – o tocană cu de toate, cu multe legume, unele mai bune, altele mai puțin. Este uneori un rău necesar, alteori o alinare.

Eu sunt sigur că iubirea este…

Ce este iubirea în viziunea lui FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 980 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 11 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte inedite și… incitante vă oferă revista TAIFASURI 980

Florin Vasilică a respectat cu sfințenie un crez moștenit de la tatăl său, regretatul mare rapsod Liviu Vasilică: să ducă moștenirea cultural-artistică a Teleormanului mai departe, pentru ca generația actuală și cele viitoare să nu uite frumusețea din cântul popular al zonei respective. Aflați cum reușește, cu ce sacrificii și satisfacții promovează acest tezaur cultural dintr-un amplu interviu, în exclusivitate pentru revista TAIFASURI 980!

coperta 1 revista Taifasuri 980 cu Florin Vasilica
Nu ratați revista TAIFASURI 980 că nici nu știți ce pierdeți!

Regimul care îl face să arate a James Bond pe noul… James Bond, starul hollywoodian Aaron Taylor-Johnson, vi-l dezvăluie, în amănunt, de la sala de forță la sala de… mese numai revista TAIFASURI 980!

ADVERTISEMENT

Protecție eficientă împotriva bolilor: lucruri simple și plăcute pe care puteți lesne să le faceți, zi de zi, ca să vă ocolească bolile prea „la modă” din zilele noastre. Aflați-le numai din revista TAIFASURI 980!

Știți care este cel mai mare dușman al iubirii? Când uităm că „jumătatea” noastră este în continuă schimbare, exact ca și noi? Expertul în hipnoză Eugen Popa dezvăluie în exclusivitate în revista TAIFASURI 980 cum putem evita acest pericol care duce la înstrăinarea partenerilor după ani frumoși de iubire năvalnică.

ADVERTISEMENT

Mobilarea casei: cele mai importante reguli pentru achiziții durabile, cumpărături cu viziune pe termen lung. Aflați numai din revista TAIFASURI 980 ce reguli trebuie să respectați pentru ca mobila să fie una de succes pe termen lung.

Vedeta primăverii 2024 în lumea modei este ținuta… western! Aflați numai din revista TAIFASURI 980 care sunt piesele de rezistență a trendului „made in USA”, stilul de viață american al secolului al XIX-lea. Căruia mari case de modă i-au dedicat liniile lor de sezon, de la… catarame la… cizme de cow-boy!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete „mondiale” pentru cele mai savuroase fripturi! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 980!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 980! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 11 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 980, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 11 aprilie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 980!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 980 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT