Life

Florin Vasilică, pe masa de operație. Intervenția pe care o suferă fiul regretatului Liviu Vasilică

Florin Vasilică, de urgență pe mâinile doctorilor. Operația pe care o are programată băiatul regretatului interpret Liviu Vasilică.
05.03.2024 | 10:50
Florin Vasilica pe masa de operatie Interventia pe care o sufera fiul regretatului Liviu Vasilica
Florin Vasilică, de urgență pe mâinile doctorilor. Operația pe care o are programată băiatul regretatului interpret Liviu Vasilică. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Florin Vasilică, pe masa de operație. Intervenția pe care o suferă fiul regretatului Liviu Vasilică. Dezvăluirea a fost făcută chiar de cântărețul de muzică populară pe rețelele de socializare, unde este foarte activ.

Florin Vasilică, de urgență pe mâinile doctorilor. Operația pe care o are programată băiatul regretatului interpret Liviu Vasilică

Florin Vasilică a ajuns de urgență pe mâinile doctorilor. Operația pe care o are programată băiatul regretatului interpret Liviu Vasilică. Artistul are un hematon cerebral, adică lichidul din jurul creierului nu poate să absoarbă forța unei izbucniri bruște sau a unei opriri rapide.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale spun că, de fapt, creierul se poate împinge spre peretele interior al craniului și astfel poate fi afectat. Având în vedere intervenția dificilă cântărețul se simte nevoit să ia o pauză de la concerte și evenimente.

Interpretul promite că va reveni în atenția publicului după ce se va vindeca complet. Fiul lui Liviu Vasilică le-a spus internauților că va reveni cu mai multe detalii despre procedura la care va fi supus în cursul zilei de marți, 5 martie 2024.

ADVERTISEMENT

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a scris Florin Vasilică pe pagina de Facebook.

Cu ce probleme medicale se confruntă Florin Vasilică

Florin Vasilică se confruntă cu probleme medicale de o perioadă lungă. Nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la doctori de mai multe ori pentru a trata afecțiunea care nu îi dă pace și pentru care s-a operat de patru ori.

ADVERTISEMENT

A avut o perioadă în care s-a retras din lumina reflectoarelor, precizând că are o inflamație la șolduri. A încercat să rezolve această situație cu ajutorul tratamentului, însă rezultatele nu au fost deloc cele așteptate.

„Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții va trebui să mai fac niște proceduri.

ADVERTISEMENT

Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive”, spunea în urmă cu ceva vreme Liviu Vasilică despre problemele de sănătate, într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT