Sport

Revolta lui Florin Talpan după ce a câștigat procesul cu FCSB: „Victorie! Am fost pedepsit abuziv pentru că am apărat interesele clubului Steaua”

Florin Talpan, primele declarații după ce a câștigat războiul cu FCSB. Ce spune juristul CSA Steaua București despre decizia instanței.
23.10.2023 | 22:26
Revolta lui Florin Talpan dupa ce a castigat procesul cu FCSB Victorie Am fost pedepsit abuziv pentru ca am aparat interesele clubului Steaua
Florin Talpan a câștigat procesul împotriva FCSB-ului pentru CSA Steaua București. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a aplicat lovitura de grație celor de la FCSB. Chiar și avocatul Virgil Boglea și-a recunoscut înfrângerea în fața juristului CSA Steaua București, în exclusivitate pentru FANATIK.

Florin Talpan după verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB: „Victorie!”

Florin Talpan a oferit prima reacție după ce a câștigat procesul cu FCSB privind palmaresul Stelei: VICTORIE !!!!!!!!!!!! Un alt dosar câștigat de mine în lupta cu FCSB!

ADVERTISEMENT

‘Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist, Steaua Bucureşti, ca neîntemeiată. Menţine dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA şi referitoare la soluţia dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003’.

În privința succesului meu din acest dosar, acesta este rezultatul muncii mele, emoțiilor și nopților nedormite pentru studiu și pentru formularea de apărări, timp în care mi-am neglijat viața personală.

ADVERTISEMENT

Timp în care în loc să fiu apreciat, am fost jignit, hulit, mi s-a pus ‘pumnul în gura’ și am fost sancționat pe nedrept! Și nu doar atât! Am dat mulți bani în avans pentru dosarele împotriva FCSB si nu doar o dată! Mai mult, am fost și pedepsit, sancționat, fiindu-mi luat sporul pentru lucrări de excepție de 50% bani din salariu, fapt neacceptabil!”.

Florin Talpan confirmă dezvăluirile FANATIK: „Am cheltuit din banii mei personali 15790 lei”

FANATIK a dezvăluit că Florin Talpan s-a împrumutat și a scos din buzunar o sumă de aproximativ 15.000 de lei pentru a face contestație împotriva FCSB-ului: „Nu este normal ca un angajat, un ofițer să plătească bani din propriul buzunar pentru taxe de timbru, pentru traduceri, pentru poștă. Pentru a înainta opoziția la Euipo am cheltuit din banii mei personali 15790 lei bani pe care nu i-am recuperat încă deoarece în club există multă incompetență !

ADVERTISEMENT

Nu este normal ca să am atâtea realizări profesionale și să fiu pedepsit pentru că îmi fac treaba cu profesionalism și încredere în forțele mele! Mi s-a luat sporul pentru lucrări de excepție de 50%pentru că am îndrăznit să fiu bun, să lupt împotriva FCSB!

Mi s-a luat sporul pentru lucrări de exceptie de 50%, bani din salariu, tocmai pentru că am îndrăznit să apăr bunurile statului român și pentru că nu am fost de acord (așa cum legea prevede), să accept ca adversarul cu care suntem în litigiu să joace pe terenul propriu, pe Stadionul Steaua, în casa noastră!

ADVERTISEMENT

Deoarece legea spune că atunci când ești în litigiu, orice relație contractuală încetează! Mi s-au pus multe întrebări de ce am formulat opoziție la înregistrarea mărcii FCSB la EUIPO în penultima zi a termenului.

Pentru că, activitatea mea este mereu obstrucționată de persoanele pe care le cunoașteți. Pentru că a trebuit să avansez bani din buzunarul propriu pentru a plăti traducerile, xeroxul și poșta. În total nu mai puțin de 15.780 lei”.

Acuze dure ale juristului CSA Steaua: „Am cele mai mari realizări din club”

Florin Talpan îl acuză pe Marcel Ciolacu că a fost cel care a comandat ca activitatea clubului să fie anchetată la sânge de către organele de control: „Deoarece m-am opus ca FCSB să joace cu Dinamo pe stadionul Steaua, Primul ministru a trimis Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care a constatat ca nu am nicio vină.

Cu toate acestea, Secretarul de stat Bachide mi-a tăiat sporul pentru lucrări de exceptie de 50% deși am cele mai mari realizări din club si asta nu doar in litigiile cu FCSB!

Solicit comandantul clubului să prezinte rezultatele sportive obținute de la începutul anului până în prezent. Solicit acordarea sporului pentru lucrări de excepție de 50% care mi-a fost tăiat începând cu iunie 2300×5=11.500 lei! Și asta, doar pentru că lupt și castig unul după altul, dosarele împotriva FCSB!”.

Câți bani cere colonelul de justiție de la conducerea Clubului CSA Steaua

Florin Talpan îi cere public comandatului clubului să îi vireze banii pe care i-a scos din buzunar pentru contestația la EUIPO: „Aștept ca de urgență să îmi primesc cei 15.790 lei avansați din buzunarul propriu în dosarul opoziției și sporul de lucrări de excepție care mi-a fost luat începând cu luna iunie 2023, în mod abuziv și nelegal doar pentru că mi-am permis să apăr interesele clubului împotriva FCSB! Spor pe care ÎL MERIT!

Menționez că începând cu anul 2020 acest spor mi-a fost dat sporadic și nu în proporție de 50% cum a fost dat altora care nu au avut și nu au rezultatele mele, doar pentru a mă intimida să nu mai apăr la cel mai înalt nivel interesele Clubului Steaua București.

NU ÎN ULTIMUL RÂND, dacă tot vorbim de performanță, aștept de urgență ca primul ministru să intervină așa cum a intervenit și pentru Becali, și să-mi acorde sporul de 50% luat abuziv de Secretarul de Stat Bachide. Dacă tot se vorbește de performanță, eu sunt cel mai performant cu cele mai mari realizări din club!”.

Îl pune la punct și pe Secretarul de Stat al MApN

Florin Talpan și-a îndreptat apoi tirul către oamenii din funcțiile de conducere ale Ministerului Apărării: „Eu m-am opus ca FCSB să joace în Ghencea deoarece FCSB și Becali continuă să ne fure identitatea. Si acum, angajații lui Becali afirmă că joacă la Steaua și nu la FCSB. Pentru că li se cere! PENTRU CĂ A FI STEAUA ESTE IMPORTANT!

Sunt surprins de atitudinea secretarului de stat Bachide care are un astfel de comportament cu un militar de carieră, care își îndeplinește cu onoare obligațiile profesionale, în condițiile în care acesta este numit politic, nu este ofițer de carieră, a terminat facultatea Biotera așa a menționat în CV-ul afișat și nu am auzit de vreo performanță a acestuia, așa cum de altfel o cere primul ministru!

CONCLUZIONÂND, muncesc cu abnegație și hotărâre și am rezultate remarcabile! Îmi doresc restituiți banii cheltuiți în valoare de 15790 lei în dosarul EUIPO dar și sporul de lucrări de excepție de 50%, spor luat abuziv, pentru că munca mea și efortul meu merită să fie răsplătite!”, a scris juristul CSA Steaua București pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT