Sport

Tentativă de omor asupra lui Florin Talpan?! Juristul CSA Steaua a rămas fără prezoane la mașină

Florin Talpan a trecut prin momente incredibile. Juristul CSA Steaua a fost în real pericol după ce mașina sa a fost sabotată.
16.10.2023 | 23:05
Tentativa de omor asupra lui Florin Talpan Juristul CSA Steaua a ramas fara prezoane la masina
Florin Talpan, sabotat în trafic? Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a evitat să mai apară în spațiul public în ultima vreme. Colonelul de justiție spera că va tranșa în cele din urmă procesul privind palmaresul Stelei cu FCSB, însă verdictul a fost din nou amânat. FANATIK a intrat în schimb în posesia unei informații bombă.

Florin Talpan, sabotat în trafic? Juristul CSA Steaua, probleme în timp ce se afla volan

FANATIK a aflat că la CSA Steaua București a fost un moment extrem de tensionat, cu Florin Talpan în prim plan. Inamicul numărul unu al lui Gigi Becali a trăit un moment halucinant. Și-a dat seama că i-au fost furate prezoanele de la mașină în timp ce se afla la volan.

ADVERTISEMENT

Colonelul de justiție a fost într-un real pericol și putea să aibă un accident sau să fie vinovat chiar de producerea unei tragedii în trafic. Din informațiile FANATIK, colonelul de justiție ia în calcul depunerea unei plângeri la Poliție.

Omul care a interzis FCSB-ului să utilizeze sigla, numele și palmaresul Stelei a mai avut astfel de probleme în mai multe rânduri: „Mă simt în pericol. Mi-au spart luneta, geamurile la mașină de nu știu câte ori. Nu se poate așa ceva. Eu nu mai folosesc mașina personală decât foarte rar din această cauză.

ADVERTISEMENT

Familia mea reacționează cu mare teamă și cu frică, nu este posibil să se întâmple lucrul acesta. Am ajuns în România să fim amenințați că ne facem treaba? Să ne fie frică să mergem pe stradă?”, dezvăluia oficialul CSA Steaua, la FANATIK SUPERLIGA. Se pare că Florin Talpan și-a dat seamade problemă și că a rămas doar cu antifurtul, moment în care s-a speriat și a oprit autovehicolul.

Florin Talpan a primit și telefoane de amenințare cu moartea: „Totul din cauza lui Gigi Becali şi a domnului Dragomir”

Tot în cadrul emisiunii de pe data de 30 martie, Florin Talpan a vorbit despre calvarul prin care trece de luni bune: „Mă atacă domnul Dragomir, domnul Becali şi au început să mă ameninţe cu moartea fel de fel de persoane.

ADVERTISEMENT

Sunt urmărit şi m-au ameninţat cu moartea. Totul din cauza lui Gigi Becali şi a domnului Dragomir”, se mai plângea colonelul de justiție, împotriva căruia patronul FCSB a depus și o plângere penală.

Toate aceste tensiuni ar trebui judecate și contextul în care FCSB și CSA Steaua se luptă în instanță pentru palmaresul Stelei, iar Florin Talpan e gata să meargă până la capăt, în ciuda tuturor presiunilor și atacurilor din toate părțile.

ADVERTISEMENT

Următorul termen în procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție este pe data de 23 octombrie, când judecătorii ar putea da decizia finală pe această speță, după nu mai puțin de trei amânări.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru „total goluri: peste 2.5” la meciul FCSB - FC Voluntari