Life

Revolut a dat vestea! Ce pot face românii care au cont de acum înainte. E o premieră mondială

Revolut, vești bune pentru cele 3.5 milioane de clienți din România. Funcția de care pot beneficia toți românii, de acum înainte.
17.04.2024 | 14:00
Revolut a dat vestea Ce pot face romanii care au cont de acum inainte E o premiera mondiala
Revolut a lansat o nouă opțiune care vine în ajutorul românilor. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Revolut face ce face și pregătește surprize pentru clienții săi. În contextul în care pe piața din România a apărut Salt Bank, Revolut simte amenințarea, așa că a introdus o funcție nouă. Iată ce vor putea face clienții băncii, direct din aplicație.

Opțiunea Revolut pe care o așteptau mulți români

Revolut este prezent de mai bine de 5 ani pe piața din România. În tot acest timp, banca digitală nu a făcut decât să atragă din ce în ce mai multe persoane care să le devină clienți.

ADVERTISEMENT

În prezent, Revolut are 3.5 milioane de clienți în România și peste 40 de milioane la nivel global. Pentru a-i mulțumi pe toți, din când în când, aplicația lansează funcții și opțiuni noi.

Cei care au folosit recent aplicația au descoperit o nouă funcție. De acum încolo, Revolut a pus la dispoziția clienților săi opțiunea de credit de nevoi personale negarantat cu refinanțare.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să aplice pentru un astfel de credit trebuie să știe că totul se face online, din aplicație. Datele necesare pentru verificarea eligibilității pentru un astfel de credit se obțin automat, din surse oficiale.

Cum se poate obține creditul de refinanțare și care este perioada maximă de rambursare

Indiferent care va fi răspunsul, aplicantul îl va primi în cel mai scurt timp posibil. Suma maximă care se poate obține în cadrul acestui credit este de 200.000 de lei, iar rata dobânzii este fixă pe toată perioada creditării.

ADVERTISEMENT

Perioada de rambursare a creditului este de maxim 60 de luni, iar această refinanțare este aplicabilă oricărui credit negarantat de către o altă bancă din România. Cei care au fost declarați eligibili, vor vedea imediat în cont suma disponibilă.

În vederea obținerii unui astfel de credit, este nevoie să aplicați în secțiunea Credite/ Credit de refinanțare. Fiind o operațiune 100% online, aceasta se poate face oricând.

ADVERTISEMENT

Introducerea acestei opțiuni nu este singura noutate din partea celor de la Revolut. Recent, aplicația a lansat un nou serviciu 100% digital, numai bun pentru cei care călătoresc mult în afara României.

În aplicația Revolut a fost lansat eSIM-ul care te ajută să ai internet, indiferent de destinația în care te afli. Poți selecta din aplicație de câți GB ai nevoie și plătești direct cu cardul Revolut.

ADVERTISEMENT
Tags: