Life

Revolut, surpriză uriașă pentru milioane de clienți. Și românii pot beneficia

Revolut, anunț important pentru milioane de persoane din întreaga lume. Inclusiv cetățenii din România pot profita de asta.
25.03.2024 | 15:28
Revolut surpriza uriasa pentru milioane de clienti Si romanii pot beneficia
Revolut, anunț important pentru milioane de persoane din întreaga lume. Inclusiv cetățenii din România pot profita de asta. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Revolut, surpriză uriașă pentru milioane de clienți. Și românii pot beneficia. Compania globală înființată pe 1 iulie 2015 vine cu o veste uriașă pentru oamenii care folosesc cardul atunci când călătoresc în străinătate.

Revolut, anunț important pentru milioane de persoane din întreaga lume. Inclusiv cetățenii din România pot profita de asta

Revolut a făcut în urmă cu puțin timp un anunț important pentru milioane de persoane din întreaga lume. Inclusiv cetățenii din România pot profita de asta de acum înainte, fără grija unui cost suplimentar.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmplă începând cu data de 25 martie 2024. Renumita companie fondată de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko a transmis că vrea să devină operator neconvențional de telefonie, potrivit unui comunicat emis chiar de bănca digitală.

De acum înainte clienții români, care au telefoane compatibile cu tehnologia eSIM vor putea să-şi instaleze acest serviciu, indiferent de tipul de plan deţinut, și anume: Standard, Plus, Premium, Metal sau Ultra.

ADVERTISEMENT

„Dacă un client Revolut aterizează într-o ţară şi nu are acces la date, poate accesa în continuare aplicaţia Revolut şi poate folosi toate produsele şi funcţiile, inclusiv are posibilitatea să îşi adauge o cantitate mai mare de date mobile.

Cu eSIM-ul instalat prin aplicaţia Revolut, toţi utilizatorii Revolut, indiferent de planul deţinut, vor avea acces la date mobile”, se arată în comunicatul emis de companie, notează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

„Clienţii Ultra vor putea folosi, ca beneficiu inclus în planul lor, 3 GB de date mobile pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare continuă în fiecare lună”, au mai spus reprezentanții Revolut.

Cum funcționează eSIM-urile de la Revolut

Imediat ce eSIM-ul este instalat, utilizatorii vor putea să își încarce necesarul de date oriunde călătoresc, fără a mai avea nevoie de un SIM fizic. De asemenea, nu vor fi nevoiți să mai folosească datele mobile incluse în abonamentul de telefonie mobilă.

ADVERTISEMENT

Pentru a beneficia de acest serviciu clienții din întreaga lume trebuie doar să știe că aceste eSIM-uri sunt foarte ușor de instalat, fără să fie nevoie să se descarce aplicații suplimentare. Mai mult decât atât, Revolut anunță că aceste eSIM-urile sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor Apple.

În plus, sunt compatibile și cu telefoanele Android 4G/5G. Produsul este disponibil pentru toţi utilizatorii cu cea mai recentă versiune a aplicaţiei Revolut, versiunea 10.14. Datele pot fi folosite și cu alte aplicații, precum cele de chat.

Preţurile per locaţie pentru 1 GB încep de la 1 euro (5 lei) şi oferta include peste 100 de ţări. Printre aceste țări sunt incluse Chile, Australia, Noua Zeelandă, Thailanda și România. În momentul de față, Revolut nu are servicii de voce și SMS-uri.

ADVERTISEMENT