Life

Rezultate Loto duminică, 19 noiembrie 2023. Numerele extrase la Loto 6/49, Joker și Noroc. Update

Află rezultatele Loto de duminică, 19 noiembrie 2023. Ce numere s-au extras la Loto 6/49, Joker și Noroc. Premii mari puse în joc.
19.11.2023 | 19:00
Rezultate Loto duminica 19 noiembrie 2023 Numerele extrase la Loto 649 Joker si Noroc Update
Rezultatele loto de duminică. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Loteria Română a pregătit noi extrageri. Duminică, 19 noiembrie 2023, se vor trage la sorți biletele participanților la premiile puse în joc. Sumele sunt unele colosale. De unde se vor putea afla rezultatele, în timp real? Ai putea fi printre norocoșii zilei.

Rezultate Loto, duminică, 19 noiembrie 2023

În fiecare duminică Loteria Română organizează extrageri. Acestea se pot afla de pe FANATIK.ro sau de la emisiunea ”Românii au noroc”, difuzată pe România TV, începând cu ora 18:15. De asemenea, noi rezultate sunt anunțate și în seara zilei de joi.

ADVERTISEMENT

Premiile Loteriei Române sunt împărțite pe loturi. Rămâne de văzut cine va beneficia de ele, după ce joi, 16 noiembrie, s-au acordat 14.466 câștiguri în valoare totală de peste 1 milion de lei, ceea ce înseamnă că a fost îmbunătățită situația financiară a unor persoane.

Reporturile sunt împărțite pe categorii. La Loto 6/49, categoria I, se înregistrează un report de peste 9, 15 milioane de lei, adică peste 1, 84 milioane de euro, iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 8 milioane de lei, adică 1, 61 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La secțiunea Joker, categoria I, reportul stabilit este de peste 17, 47 milioane de lei (peste 3, 51 milioane de euro). Joi, la secțiunea Joker, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câștig de 170.620, 40 lei. Norocosul a fost o persoană din Cluj-Napoca.

La Noroc Plus, s-a pus în joc, la categoria I, un report cu valoarea de peste  32.400  de lei. Cât despre Loto 5/40, la categoria I este un report de peste 277.200 de lei, iar la categoria a II-a un report de peste 21.200 de lei. La Super Noroc, Loteria Română a stabilit un report cumulat de peste 82.600 de lei, mai exact, peste 16.600 de euro.

ADVERTISEMENT

Numerele extrase la Loto 6/49, de duminică, 19 noiembrie 2023

Joker: 27, 13, 4, 15, 11+ 10

Noroc Plus: 7 4 6 6 1 0 

Super Noroc: 2 3 0 2 8 3 

Noroc: 0 3 7 3 4 5 

Loto 5/40:  8, 35, 38, 29, 21, 12                          

Loto 6/49: 14, 28, 18, 17, 22, 3 

Dacă aflați că sunteți câștigătorii unei categorii dintre cele enumerate, trebuie să vă prezentați la sediul loteriei de unde ați achiziționat biletul norocos. Legal, termenul de ridicare a premiului este de trei luni. Dacă depășiți această perioadă, nu mai primiți nicio sumă.

”Operaţiunile de tragere se efectuează sub supravegherea şi conducerea Comisiei de tragere formată din: reprezentanţi ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ministerului Afacerilor Interne, Agenției Naționale pentru Sport, Biroului Român de Metrologie Legală, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai C.N.L.R.

ADVERTISEMENT

Tragerile se desfasoara in spatii adecvate si sunt televizate. Atributiile comisiei sunt reglementate prin Normele privind organizarea si desfasurarea tragerilor. Inainte de inceperea tragerilor, se efectueaza probele premergatoare : operatiunea de cantarire a bilelor, comisia de tragere verifica integritatea si functionarea urnei, dar si faptul ca in urna nu exista bile”, transmite Loteria Română.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Portițele testării antidrog. Cum scapă șoferii
Portițele testării antidrog. Cum scapă șoferii
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici