Sport

Florin Pîrvu, dezamăgit de rezultatul cu Dinamo: “Nu cred că mulțumește pe cineva”

Florin Pîrvu a vorbit despre meciul Dinamo - Voluntari 1-1. Antrenorul ilfovenilor crede că echipa sa se putea impune în meciul de pe "Arcul de Triumf"
26.04.2024 | 22:37
Florin Pirvu dezamagit de rezultatul cu Dinamo Nu cred ca multumeste pe cineva
Florin Pârvu a vorbit despre șansele celor de la Voluntari de a se salva de la retrogradare Sursă foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a remizat 1-1 cu Dinamo București în etapa a 7-a a playout-ului. După acest rezultat, ambele echipe rămân în zona roșie a clasamentului.

Dinamo – Voluntari 1-1, ambele echipe rămân în zona retrogradării

Dinamo a deschis scorul în minutul 35 prin Gnahore. Ilfovenii au egalat după doar 2 minute prin Cascini. Antrenorul celor de la FC Voluntari a vorbit despre meciul de pe Arcul de Triumf. Acesta este încrezător că echipa sa se poate salva de la retrogradare. Pârvu a transmis că rezultatul de egalitate nu avantajează pe niciuna dintre echipe. Acesta a declarat:

ADVERTISEMENT

“A fost un meci cu intensitate, atât pentru noi cât și pentru Dinamo. Ne-am dorit să câștigăm acest joc. Sunt mulțumit de atitudinea băieților, de jucătorii care au intrat de pe bancă și au adus un plus.

Rezultatul nu cred că mulțumește pe cineva, poate să le mulțumească pe celelalte contracandidate. Sperăm să aducem punctele de care avem nevoie în etapele rămase.

ADVERTISEMENT

În playout s-a jucat cu intensitate mare, echipele au punctaj apropiat, suntem echilibrate ca valoare, se va juca până în ultima etapă. Nu vreau să mă gândesc până acolo. Vreau să o luăm pas cu pas. Important e ca obiectivul să fie îndeplinit la final, adică salvarea de la retrogradare”.

Florin Pîrvu a vorbit și despre arbitrajul de la meciul Dinamo – Voluntari. Antrenorul a atras atenția asupra unei faze desfășurate în prima repriză care l-a avut în prim-plan pe Adam Nemec.

ADVERTISEMENT

Florin Pîrvu: “Se adună aceste greșelile”

“Mă știți foarte bine că nu comentez arbitrajul. Nu aș vrea să comentez. Sunt echidistant și nu vreau să comentez. Putem trage alarma doar la faza în care a fost implicat Adam din prima repriză. Cred că nu sunt greșeli voite. La meciul trecut am avut un cartonaș roșu la Ricardinho. Se adună aceste greșelile însă cred că nu sunt voite”, a explicat antrenorul ilfovenilor.

Pîrvu a încheiat spunând că presiunea se resimte din ce în ce mai tare în acest final de sezon. Acesta a spus că echipa sa ar fi putut câștiga meciul cu Dinamo, însă speră ca obiectivul de a se salva de la retrogradare să fie realizat. Pîrvu a declarat:

ADVERTISEMENT

“Toate echipele care sunt acolo au șansa lor. Dinamo a avut un plus astăzi, suporterii. Mă gândesc la mine, ce vom face noi, asta e important. Dacă stăm să analizăm până la final, puteam să închidem meciul la bara lui Carnat și altfel stăteau lucrurile acum. Sperăm că în etapele următoare să câștigăm. Toate echipele au o presiune enormă. Este clar că există o presiune foarte mare și asta afectează evoluția băieților”.

Final de sezon incendiar în playout

După acest rezultat, Voluntari ocupă locul 12, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Ilfovenii au 23 de puncte cu 2 meciuri rămase de disputat. Echipa antrenată de Florin Pîrvu poate fi depășită însă de FC Botoșani și Poli Iași, intrucât ambele au un meci în minus. Cu o victorie în această seară, Voluntari ar fi fost aproape sigură de salvarea de la retrogradare.

Dinamo, în schimb, trece printr-o perioadă extrem de complicată iar fanii echipei devin din ce în ce mai pesimiști cu privire la șansele echipei de a rămâne în Superligă. “Câinii roșii” ocupă penultimul loc în playout, care duce direct în Liga a Doua. Dinamo are 21 de puncte și speră să reușească să-și depășească contracandidatele în ultimele 2 etape rămase de disputat. “Câinii” vor juca la Cluj împotriva Universității și vor primi vizita celor de la UTA.

ADVERTISEMENT