Sport

Risto Radunovic, relaxat în vacanță pe o insulă exotică. Olaru a văzut imaginile și l-a provocat la un duel inedit

Radunovic s-a dus într-o vacanță de vis pe Insula Silhouette. Fundașul stânga al celor de la FCSB s-a bucurat de soare și s-a plimbat cu bicicleta.
31.12.2023 | 18:27
Risto Radunovic relaxat in vacanta pe o insula exotica Olaru a vazut imaginile si la provocat la un duel inedit
Radunovic se bucura de o vacanta exotica. foto: instagram Risto Radunovic
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al celor de la FCSB, Risto Radunovic, și-a luat o binemeritată pauză de la terenul de fotbal și a ales să-și petreacă vacanța într-un colț tropical al lumii, Insula Silhouette din Seychelles.

Risto Radunovic, vacanță de vis pe o insulă exotică

Insula Silhouette, situată la 20 km nord-vest de Mahe în Seychelles, este o bijuterie ascunsă în mijlocul Oceanului Indian. Cu o suprafață de 20.1 km, este a treia cea mai mare insulă din arhipelag.

ADVERTISEMENT

Având o populație de doar 200 de locuitori, majoritatea lucrători pe insulă, Silhouette emană o liniște aparte. Principalul așezământ, La Passe, reprezintă centrul vieții de zi cu zi. Pentru Risto Radunovic, alegerea Insulei Silhouette este ocazia perfectă pentru a se relaxa înaintea începerii sezonului.

Alături de partenera sa, Stefana Petrovic, fotbalistul a postat imagini din acest paradis exotic, subliniind nevoia de “reîncărcare”. Radunovic nu a ales doar să se relaxeze pe plajă, ci și să-și păstreze latura competitivă activă. A încercat și jocul de Padel, un sport cu racheta de tenis mexicană.

ADVERTISEMENT

Fotografiile din vacanță au stârnit și un răspuns din partea colegului său de echipă, Darius Olaru, care l-a provocat la un viitor duel de Padel. Cota de piață a lui Radunovic este evaluată la sumă de 1.400.000 de euro, conform Transfermarkt.

Radunovic, titular incontestabil la FCSB

Risto Radunovic, în vârstă de 31 de ani, originar din Podgorica, Muntenegru, a devenit o prezență notabilă la FCSB. Cu o înălțime de 184 cm și o greutate de 75 kg, Radunovic se evidențiază prin spiritul de luptă și ocupă poziția de fundaț stânga.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2020/2021, Radunovic a început să-și contureze prezența în echipa FCSB, acumulând un total de 1761 de minute în 22 de apariții, dintre care 20 au fost în echipa de start. În această perioadă, el a încasat 2 cartonașe galbene.

În sezonul următor, 2021/2022, Radunovic și-a consolidat poziția în echipă, jucând în 30 de partide, fiind titular în toate. Prezența sa constantă în prima echipă a lui Gigi Becali l-a făcut pe Radunovic să fie campion la cartonașe. Nu mai puțin de 11 cartonașe galbene a încasat în acel an.

ADVERTISEMENT

Sezonul 2022/2023 l-a găsit în continuare pe Radunovic titular la FCSB. Cu 31 de apariții și 2746 de minute petrecute pe teren, Radunovic a reușit să înscrie primul său gol pentru formația lui Gigi Becali. În sezonul trecut, fundașul stângă a încasat 9 cartonașe galbene.

Actualul sezon a fost unul plin de apariții pentru Radunovic. Fundașul stânga a bifat 19 apariții în acest sezon, în ciuda faptului că a avut concurență pe post. Cristi Ganea a fost adus de Gigi Becali pentru a-l înlocui, însă nu a reușit să îi ia fața muntenegreanului.

 

ADVERTISEMENT