Sport

Dat afară de la FCSB, Cristi Ganea se relaxează în Bali! Are alături doi rivali din SuperLiga

Cristi Ganea nu este speriat de ultimatumul lui Gigi Becali. Fundașul stânga s-a pozat în Bali alături de doi rivali și așteaptă 2024 cu zâmbetul pe buze.
28.12.2023 | 22:47
Dat afara de la FCSB Cristi Ganea se relaxeaza in Bali Are alaturi doi rivali din SuperLiga
Cristi Ganea s-a relaxat in vacanta alaturi de doi rivali
ADVERTISEMENT

Cristi Ganea se află în centrul atenției după ce a plecat într-o vacanță exotică în Bali, Indonezia, alături de doi rivali din Superligă, Alexandru Buzbuchi de la Farul și Aurelian Chițu de la FCU Craiova.  Această escapadă exotică vine în contextul în care Gigi Becali, patronul echipei FCSB, dorește să se despartă de Ganea în această iarnă, exprimând nemulțumirea față de evoluțiile jucătorului.

Cristi Ganea, vacanță în Bali alături de rivalii Chițu și Buzbuchi

Ganea, în vârstă de 31 de ani, a semnat cu FCSB în septembrie, însă relația cu Becali s-a deteriorat rapid. Patronul echipei a declarat public că Ganea a fost inclus pe lista neagră a jucătorilor nedoriti. Fostul jucător al Farului a avut un timp limitat pentru a-și demonstra calitățile.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, până când își va găsi o nouă echipă, fundașul stânga se bucură de zilele libere acordate de club și a ales să petreacă timpul într-o destinație exotică, în compania unor vechi colegi.

Fotografiile postate pe rețelele de socializare îi prezintă pe cei trei jucători zâmbitori, cu paharele de cocktail în față, pe o plajă din Bali. Nu doar că Ganea și Buzbuchi sunt colegi de vacanță, dar aceștia au fost și coechipieri la Viitorul, actualul Farul Constanța, între 2015 și 2018.

ADVERTISEMENT

Situația lui Ganea la FCSB pare să fie tot mai tensionată, în special după ce Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat că Ganea, alături de alți doi jucători considerați “indezirabili”, Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, nu vor face parte din lotul care va participa la cantonamentul de iarnă al echipei. Printre jucătorii care vor supraviețiu în această iarnă se numără Andrea Compagno. Italianul va rămânel a FCSB până la finalul sezonului.

Gigi Becali Becali vrea să scape de CristiGanea

Transferul lui Ganea la Athletic Bilbao în La Liga a marcat punctul culminant al carierei sale, chiar dacă a avut un timp de joc limitat în Spania. În sezonul 2018/2019, Ganea a continuat să acumuleze experiență internațională prin mutarea la Numancia în Segunda Division. La Numancia, a fost o prezență constantă pe teren.

ADVERTISEMENT

Transferul său în Grecia la Aris Salonic în sezonul 2020/2021 i-a oferit șansa de a evolua în Super League, unde și-a continuat progresul și a adăugat o nouă perspectivă la cariera sa. Ganea a semnat cu Panathinaikos în ssezonul 2022/2023.

În prezent, Ganea evoluează la FCSB în SuperLiga pentru sezonul 2023/2024, însă numărul său de apariții pe teren a fost limitat. Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri faptul că este dezamăgit de prestațiile sale de pe gazon.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2023/2024, Cristi Ganea a avut o contribuție minimă la FCSB în SuperLiga. Prezența sa pe teren a fost limitată. Cu doar 5 apariții și 160 de minute jucate, Ganea nu a reușit să se impună în fața colegului său, Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT
Tags: