Life

Rita Mureșan, transformată radical din cauza kilogramele în plus. Cum arată acum?

26.07.2020 | 19:40
Rita Muresan transformata radical din cauza kilogramele in plus Cum arata acum
ADVERTISEMENT

Rita Mureșan, cândva un model de succes în România, este de nerecunoscut în prezent, dacă ne raportăm la imaginile de când avea 20 de ani.

Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele, cu toate că s-a luptat ani buni cu această problemă. Cel mai probabil, fostul manechin a renunțat la curele de slăbire și a acceptat felul în care arată, fără să se mai zbată.

ADVERTISEMENT

Deși mulți o critică pentru felul în care arată, se pare că diva este fericită și chiar postează imagini în care apare zâmbind și fericită. Creatoara de modă este vegetariană, dar tot se îngrașă.

Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele în plus

Cândva manechin de succes, astăzi diva este o persoană normală și practic o umbră a ceea ce a fost. Cu toate astea, Rita Mureșan este  fericită cu viața ei și cel mai bine se simte atunci când îi știe pe cei dragi sănătoși și în viață.

ADVERTISEMENT

În majoritatea postărilor sale de pe Instagram, vedeta apare cu zâmbetul pe buze, deși se vede că kilogramele în plus nu mai constituie o problemă pentru ea, deoarece încearcă să se accepte așa cum este, cu bune și rele, chiar dacă nu mai arată fizic ca pe vremuri.

 

View this post on Instagram

 

Va multumesc pentru multele, foarte multele mesaje in care ma intrebati ce fac! Faptul ca nu am mai scris pe retele de socializare e alegerea mea! Scriu cand simt, sau cand am ceva de spus! Fac foarte bine, atat eu cat si toata familia mea! In aceste 3 luni atat de multe persoane si-au mutat viata cu totul pe aceste retele, incat am considerat ca e mai bine pentru mine o pauza! 😘 Ma bucur ca suntem cu totii sanatosi, ca l-am vazut pe tatal meu acum cateva zile la Breaza, ca Gloria e langa mine, ca Rebe e bine la NY si ca pot comunica atunci cand vreau cu prietenii mei( chiar sa ne si vedem, asa pe rand)! Chiar daca ma repet, cel mai mult ma bucur ca suntem sanatosi! Si facem zilnic tot ce putem sa ne protejam si sa ii protejam pe cei dragi! Azi e ziua bunicii copiiilor! La multi ani, Dana! ❤️ Acestea sunt momente si persoane importante, carora le-am dat mai multa importanta in ultima perioada, mai putin retelelor de socializare! In special lui Glo! Sa nu va suparati pe mine! Va imbratisam cu drag si sa ne vedem/ auzim/ citim cu bine! ❤️😘🤗🙏👼🌈 #happymothers #health

A post shared by Rita Muresan (@rita_muresan) on

„ Nu s-au schimbat foarte multe lucruri în viața mea, nici măcar din punct de vedere al dietei, tot nu mai mănânc carne, tot legume și fructe mănânc. Nu cred că are legătură cu asta. Eu sunt o persoană care de-a lungul ultimilor cinci ani cred că am marcat viața multor oameni nu prin fizicul meu, ci prin mesajul meu. Rugăciunea pentru pierderea kilogramelor o fac și acuma. Organismul meu reacționează ciudat la șocuri emoționale. Și am văzut asta și când a plecat mama mea în lumea de dincolo. Când am pierdut 12 kilograme în trei zile, brusc. Atunci eram exagerat de subțire… Prin tot ce am trecut în ultimii 5-6 ani, pot să spun că înainte eram poate supărată, acum înțeleg… ca orice om, am și eu viața mea, am și eu șocurile mele. Unul dintre șocuri a fost plecarea Rebeccăi, m-a … Pleacă și Gloria acum.

ADVERTISEMENT

Poate că am mai avut câteva șocuri pe care nu le-am gestionat cum aș fi vrut. Această lută cu kilogramele, mie nu îmi place să spun luptă că nu mă lupt cu nimeni, această luptă a femeilor  cu kilogramele este, de foarte multe ori, pusă în acest context social, cum te vede celălalt sau  cum se uită la tine.  Să nu fim ipocriți, să nu spun că eu nu mi-aș fi dorit să fiu toată viața subțire, dar dacă nu s-a putut, ce să fac acuma? Să-mi tai gâtul? Ce pot să fac?  Eu știu exact prin ce am trecut, știu exact care a fost momentul care mi-a declanșat emoția, m-a făcut să sufăr. Și suferința aduce, câteodată, și kilograme în plus, așa cum aduce și kilograme în minus. Corpul meu nu-l înțeleg, uneori am slăbit foarte multe kilograme, alteori am luat foarte multe kilograme. Unii slăbesc kilograme din cauza stresului, alții pun kilograme din cauza stresului. Eu le-am făcut pe amândouă”, a declarat creatoarea de modă la Teo Show, în 2018.

Rita Mureșan, pe vremuri
Rita Mureșan, pe vremuri

Rita Mureșan a trecut prin multe derapaje emoționale, inclusiv moartea mamei sale, care a afectat-o profund. De câțiva ani, din cauza problemelor hormonale cauzate de stres, vedeta se confrunta cu probleme de sănătate, iar un factor alarmant a fost și kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Cu toată voința pe care a avut-o, fostul manechin nu a reușit să țină pasul cu dietele drastice care o ajutau să slăbească. „ Sunt o sedentară, cu cât mă apropii de 50 de ani cu atât e mai greu, sunt femeie, trec prin niște transformări hormonale, iată că a venit și momentul ăsta. Sunt mai mulți factori, nu doar că mănânci saorma sau că stai cu capul în frigider.” a spus Rita la Antena Stars, în 2018.

 

ADVERTISEMENT