Sport

Rivalitatea dintre FCSB și Dinamo a depășit granițele țării! Transferul lui Deian Sorescu a agitat apele: „Trădător”

Deian Sorescu a reaprins rivalitatea dintre FCSB și Dinamo. Transferului fostului căpitan al „alb-roșiilor” la echipa finanțată de Gigi Becali a tulburat apele.
17.01.2023 | 12:47
Rivalitatea dintre FCSB si Dinamo a depasit granitele tarii Transferul lui Deian Sorescu a agitat apele Tradator
Presa din Polonia i-a realizat portretul lui Deian Sorescu după transferul la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este marea lovitură pe care Gigi Becali a pregătit-o la FCSB în actuala perioadă de mercato. Mutarea fundașului dreapta de la Rakow la FCSB a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. Părerile sunt împărțite în ceea ce privește transferul lui Deian Sorescu, din cauza perioadei petrecute în Ștefan cel Mare. Jurnaliștii polonezi i-au conturat portretul lui Deian Sorescu după transferul în România și au pus accent pe rivalitatea dintre FCSB și Dinamo.

Imaginea lui Deian Sorescu în România, după transferul la FCSB, descrisă de jurnaliștii polonezi: „Fanii îl numesc trădător”

Fanii dinamoviști l-au luat cu asalt pe Deian Sorescu după transferul la FCSB. Mai mult decât atât, fostul căpitan al „câinilor roșii” a fost nevoit să își dezactiveze comentariile de la ultima postare de pe Instagram din cauza reacțiilor negative ale suporterilor echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Reacția provocată de transferul lui Deian Sorescu, fotbalist la Dinamo în perioada iulie 2018 – ianuarie 2022, la FCSB, a atras atenția presei din Polonia, țara echipei de la care roș-albaștrii l-au împrumutat pe fundașul dreapta.

„Probleme pentru jucătorul care a căzut victima urii. Fanii îl numesc trădător. ‘Mi-am făcut datoria exemplar la Dinamo, deci cred că merit mai mult respect. Nu am nimic să-mi reproșez’, a afirmat Deian Sorescu. Fotbalistul român a plecat, sub formă de împrumut, de la Rakow la FCSB, eterna rivală a lui Dinamo. Fanii fostei echipe nu pot accepta decizia lui Sorescu, pe care îl numesc ‘trădător’.

ADVERTISEMENT

Presa din Polonia i-a realizat portretul lui Deian Sorescu după transferul la FCSB

„Un val de ură s-a revărsat asupra lui Sorescu, iar fostul jucător al celor de la Rakow a rămas surprins de reacția fanilor. Dinamo este marea rivală a FCSB-ului, iar suporterii fostei echipe nu pot digera faptul că acum Sorescu joacă pentru marele dușman.

În trecut, Sorescu a fost unul dintre favoriții fanilor lui Dinamo, dar acum este văzut ca un trădător. Pe rețelele sociale este plin de comentarii negative și de insulte. Sorescu se declară dezamăgit și spune că nu se aștepta la o astfel de reacție.

ADVERTISEMENT

El a povestit despre perioada grea petrecută la Dinamo, în care s-a sacrificat, deși conducerea nu l-a tratat corespunzător. Susține că nu i-a întors niciodată spatele clubului și că i-a fost loial”, au scris jurnaliștii de la sport.pl.

Deian Sorescu a oferit prima reacție după debutul la FCSB: „Sunt pregătit și voi da sută la sută”

Deian Sorescu s-a alăturat deja FCSB-ului, care a pierdut cele două meciuri amicale desfășurate în Antalya. Lotul vicecampioanei României va reveni vineri, 20 ianuarie, în România, cu două zile înaintea primului meci oficial al anului contra lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

În prima partidă din Antalya, Deian Sorescu a fost titular pentru FCSB, însă roș-albaștrii au pierdut, scor 0-2 cu Pogon Szczecin, locul patru în clasamentul din Polonia. Împotriva fostei sale echipe, fundașul dreapta nu a fost introdus de Mihai Pintilii. Deian Sorescu și-a ales postul pe care vrea să joace la FCSB, cu mențiunea că va da totul pe orice poziție va fi folosit de antrenor.

„Cel mai important este să joc. Asta e prioritar pentru mine, acesta a fost și motivul plecării de la Rakow. Unde mă va folosi Mister, acolo voi încerca să dau sută la sută. Cel mai bine mă simt ca fundaș, pentru că vin cu fața spre joc, am jocul în față și am posibilitatea să iau o decizie mai repede.

Nu sunt un jucător să am jocul în spate, dar unde mă va folosi Mister, acolo voi da sută la sută. Am vorbit cu dânsul despre poziție, despre joc. Asta rămâne între mine și el. I-am spus că oriunde va decide să mă folosească, sunt pregătit și voi da sută la sută”, a declarat Deian Sorescu.


  • 1,95 este cota BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT