Sport

Deian Sorescu, asaltat cu mesaje de fanii furioși ai lui Dinamo după prezentarea la FCSB: „Bine au făcut când ți-au dat tricoul jos, trădătorule!”. Ce decizie a luat jucătorul. Update

Deian Sorescu la FCSB este cel mai răsunător transfer din această iarnă în SuperLiga. Fanii lui Dinamo au digerat cu greu însă această mutare. Mesaje dure primite de jucător
14.01.2023 | 23:35
Deian Sorescu a jucat la Dinamo 134 de meciuri între 2018 și 2021 și a reușit 29 de goluri. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
14-01-2023
21:44

Deian Sorescu și-a șters toate comentariile de pe Instagram!

În doar câteva ore de la postarea în care poza în tricoul FCSB, Deian Sorescu a primit peste 1.000 de comentarii, majoritatea jigniri din partea suporterilor lui Dinamo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Deian Sorescu (@sorescudeian)


Astfel, jucătorul a luat decizia să șteargă toate comentariile și să blocheze utilizatorii să mai adauge altele noi.

FANATIK a anunțat transferul lui Deian Sorescu la FCSB, iar jucătorul a făcut deja primul antrenament cu echipa lui Mihai Pintilii. Mutarea surprinzătoare a creat un val negativ de reacții din partea fanilor lui Dinamo.

Deian Sorescu, desființat de suporterii lui Dinamo după transferul la FCSB: „Mai purtai și banderola cu chipul lui Hîldan”

Deian Sorescu a oferit primele declarații ca jucător al FCSB și a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vicecampioanei României. Jucătorul venit de la Rakow a postat imaginile pe pagina oficială de Instagram și a fost bombardat cu sute de mesaje de suporterii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deian Sorescu (@sorescudeian)

În doar trei ore de la postarea lui Deian Sorescu, jucătorul a primit deja peste 700 de comentarii, majoritatea de la suporteri al lui Dinamo care îl numesc „trădător”.

FANATIK prezintă cele mai acide mesaje primite de Sorescu de la suporterii lui Dinamo: „Bine ti-au facut ăia cand ti-au dat tricoul jos. Mai purtai si banderola cu chipul lui Hîldan…”, „Mare dinamovist! Ai mai avut și banderola”, sunt câteva dintre comentariile care au primit zeci de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Alți dinamoviști l-au numit „oaie”, „zdreanță” sau „trădător”: „Din legendă în zdreanță”, „Din câine ai ajuns oaie”, a scris un alt fan. Sunt însă și unii dinamoviști care nu îi poartă pică lui Deian Sorescu: „Succes Deian..sunt dinamovist dar la Dinamo mureai de foame și nici n aveai cu cine sa joci”.

Suporterii lui Dinamo, mesaje dure pentru Deian Sorescu: „Ce mă bucur că ți-ai încheiat cariera de fotbalist. Să joci cât Marica”

Fanii lui Dinamo și-au continuat tirul la adresa lui Sorescu și sunt de părere că fundașul dreapta va fi următoarea victimă a lui Gigi Becali la FCSB: „Ce mă bucur că ți-ai încheiat cariera de fotbalist”.

ADVERTISEMENT

Mulți i-au dorit să aibă șansa lui Marica, care a regretat enorm transferul la FCSB: „Sper să joci cât Marica!”, Că nu ai făcut față nici în Polonia am înțeles, dar că ești un trădător nu credeam. Caracter zero, vezi să nu pățești ca Marica”.

Suporterii lui Dinamo îi doresc lui Sorescu să aibă soarta lui Marica la FCSB
Suporterii lui Dinamo îi doresc lui Sorescu să aibă soarta lui Marica la FCSB

Un alt comentariu al unui „câine” a devenit viral: „Fix de ziua mea mi-ai făcut-o, frate! Rușine!”.

ADVERTISEMENT

Alții i-au adus aminte lui Deian Sorescu de momentul în care a fost dezbrăcat de galeria lui Dinamo: „De la chipul Unicului Căpitan ai ajuns să porți culorile unei fantome. Nu există cuvinte care descriu durerea pe care o simțim, frustarea asta acră… Te-ai vândut, ți-ai vândut moștenirea…Ai fost dezbrăcat cu un motiv care abia acum a ieșit la iveală”, a fost una dintre cele mai dure reacții primite de Sorescu.

Foștii colegi de la Dinamo aprobă transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Mai mulți foști coechipieri ai lui Dinamo au reacționat la postarea lui Deian Sorescu în tricoul FCSB, iar Steliano Filip chiar i-a lăsat un comentariu în care dă de înțeles că apreciază alegerea făcută. Nici Filip nu a scăpat însă de tirul suporterilor: „Alt caracter… se vede că ești prieten cu Steliano!”.

Steliano Filip aprobă transferul lui Deian Sorescu la FCSB
Steliano Filip aprobă transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Rând pe rând, Dan Nistor, Denis Ciobotariu, Mirko Ivanovski, Geani Crețu, Deniz Giafer, Ivan Pesic, Robert Moldoveanu, Ahmed Bani, Andrei Blejdea, Florin Bejan, Filip Mrzljak, Andreas Mihaiu și Andrei Radu au apreciat fotografia lui Deian Sorescu în tricoul FCSB: „Te dădeai dinamovist! Ai lăsat Dinamo în cel mai greu sezon din istorie, te-a durut în cot. În acest moment ai întrat pe lista trădătorilor. Să îți fie rușine!!”, l-au pus la zid susținătorii „alb-roșii”.

Suporterii FCSB l-au primit cu brațele deschise pe Deian Sorescu: „Aici nu vei fi dezbrăcat”

De cealaltă parte, suporterii FCSB l-au primit cu brațele deschise pe fostul jucător al lui Dinamo. Câteva dintre mesajele pe care i le-au transmis:

„Aici nu vei fi dezbrăcat, Deiane”, „Bun venit, Deian! Nu lua în seamă comentariile negative, fii tu!”/ „Nu ai trădat pe nimeni dacă ai fost stelist de mic!”/ „La ei dezbrăcat și umilit, la noi respectat și iubit”/ „La vară sper să ridică trofeul SuperLiga!”, au fost doar câteva din sutele de mesaje primite de noul jucător al FCSB.

  • 800.000 de euro trebuie să achite FCSB în vară dacă vrea să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu de la Rakow
  • 3 ani a jucat Deian Sorescu la Dinamo în perioada 2018-2021: 134 de meciuri și 29 de goluri și 26 de pase decisive.

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT