Life

Robert Buzescu vrea să dea marea lovitură la Mireasa, chiar de Dragobete. Are planuri mari

Robert Buzescu, noul concurent de la Mireasa, vrea să dea marea lovitură chiar de Dragobete. Tânărul are planuri mari și a invitat o concurentă la întâlnire.
24.02.2022 | 16:13
Robert Buzescu vrea sa dea marea lovitura la Mireasa chiar de Dragobete Are planuri mari
ADVERTISEMENT

Robert Buzescu de la Mireasa a venit recent în emisiune, dar a pus deja ochii pe o concurentă, însă a ales o altă parteneră pentru întâlnirea de Dragobete.

Tânărul a intrat în competiție în ediția difuzată miercuri, 23 februarie. Robert a dat de înțeles că a venit la emisiune pentru Sabrina.

ADVERTISEMENT

Robert Buzescu de la Mireasa vrea să dea marea lovitură de Dragobete

De Dragobete, noii concurenți și-au putut alege un partener pentru o întâlnire. Robert Buzescu a ales-o pe Larisa, iar tânăra a acceptat imediat invitația.

“M-am simțit bine în casă. Am fost în largul meu. În cele din urmă am ales-o pe Larisa, pentru a merge la un date de Dragobete.”, a spus Robert la Mireasa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Robert a mai spus că a venit la emisiune pentru a-și întâlni jumătatea și este pregătit să se căsătorească. Acesta este motivul pentru care a luat cu el și certificatul de naștere. Concurentul a dat de înțeles că Sabrina este concurenta pentru care a decis să vină la emisiune.

“Sunt pregătit să mă căsătoresc. De aceea am luat și certificatul de naștere la mine, în emisiune. Am remarcat pe cineva, dar acum e într-o relație. E și blondă.”, a afirmat Robert.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Sabrina l-a asigurat pe partenerul ei că nu îi place de Robert și că acesta nu îi va despărți.

“N-am treabă cu el, mie nu-mi plac blonzii. Nu ne desparte niciun Robert, ai văzut.”, i-a spus Sabrina lui Perneș.

ADVERTISEMENT

Perneș a apreciat faptul că Robert a fost sincer și a recunoscut că îi place de Sabrina. Faptul că cei doi sunt împreună nu este un motiv ca fostul sportiv să nu mi vorbească cu blondina, a mai adăugat acesta.

“Depinde cu ce gânduri ai venit. Nu înseamnă că dacă Sabrina e cu mine, nu trebuie să vorbești cu ea. Mie îmi place că ești asumat, că ai recunoscut că ți-a plăcut de ea.”, i-a spus Perneș noului concurent.

În platoul emisiunii de la Antena Stars, Perneș s-a declarat șocat de faptul că lui Robert îi place de iubita lui.

“Eu am înțeles că lui îi plac brunetele înalte și cu ochi verzi. Atunci când am auzit că-i place de Sabrina m-a șocat.”, a fost declarația lui Perneș în platoul Mireasa – Capriciile Iubirii. 

Cine este Robert, noul concurent de la Mireasa

Robert Buzescu are 24 de ani, este originar din Brașov și este pasionat de sport. Este campion național la schi sărituri, fiind pasionat de acest sport de la vârsta de 8 ani, atunci când făcea parte din CSS Brașovia. A practicat acest sport de performanță până la 17 ani.

În prezent, Robert are propria afacere de vânzare de automobile. Până la 30 de ani, tânărul visează să devină milionar.

“Mă numesc Robert, am 24 de ani și sunt din Brașov. De mic am fost pasionat de sporturile extreme de aceea m-am apucat de schi sărituri, care cred eu că este un sport extrem.

Am practicat schi sărituri de la vârsta de șase ani până la vârsta de 17 ani. Visul meu este ca până la vârsta de 30 de ani e să ajung milionar. O să îmi realizez visul ăsta, e realizabil. Copilăria mea a fost bazată numai pe sport.

Aveam o vârstă foarte fragedă când ai mei s-au despărțit, iar de acolo tatăl meu a plecat pe un drum, eu am rămas cu mama și de atunci nu mai am o relație strânsă cu tata. Vorbim, mă văd cu el, dar nu mai e la fel.”, a declarat Robert pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: