Fotbal international

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, alături de Cosmin Contra: ”Ar trebui să continue la naționala României. A făcut multe lucruri bune”

17.11.2019 | 21:28
Robert Moreno selectionerul Spaniei alaturi de Cosmin Contra Ar trebui sa continue la nationala Romaniei A facut multe lucruri bune
ADVERTISEMENT

Robert Moreno, antrenorul în mandatul căruia Spania a obținut o calificare fără emoții la EURO 2020 dintr-o grupă cu România, Suedia, Norvegia, Malta și Insulele Feroe, a susținut, duminică, la conferința de presă de dinaintea meciului cu echipa tricoloră, că omologul său, Cosmin Contra, ar trebui să nu renunțe la postul său.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,85 este cota pentru “total goluri gazde: peste 3,5” la meciul Spania-România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, alături de Cosmin Contra: ”Ar trebui să continue la naționala României. A făcut multe lucruri bune”

La conferința de presă premergătoare meciului cu România din ultima etapă a grupei F din preliminariile turneului final de anul viitor, Robert Moreno a fost chestionat și despre situația dificilă în care se află Cosmin Contra, tehnicianul tricolorilor. Ibericul a declarat că este alături de ”Guriță”, căruia îi dorește să continue pe banca României.

”În opinia mea, ar trebui ca selecționerul Cosmin Contra să continue la naționala României. Este un mare antrenor care a făcut multe lucruri bune acolo. A adus tineri la echipă, iar la meciul tur am văzut echipa lui muncind. Sunt multe lucruri bune şi mi se pare că e un antrenor foarte bun. Ne-am gândit că în acest meci se va disputa calificarea şi atunci ne-am gândit că oamenii din Madrid vor umple Wanda. Vor fi mulți români în tribune”, a spus Moreno.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Spaniei a analizat și naționala României, despre care a spus că este periculoasă, neavând niciun obiectiv: ”România va fi extrem de periculoasă, întrucât nu mai are niciun obiectiv pentru care evoluează”, a adăugat spaniolul.

Spania, pregătită să ruleze mai multe rezerve la meciul cu România

Dacă România e eliminată din grupe, Spania este deja calificată la Campionatul European din 2020, iar Robert Moreno, selecționerul ibericilor, se gândește să înlocuiască toată echipa pentru meciul cu România de luni seară. În ultimul meci jucat, Spania a câștigat cu 7-0 pe teren propriu împotriva Maltei.

ADVERTISEMENT

Cum poate arăta Spania în meciul cu România:

  • Kepa – Gaya, Pau Torres, Albiol, Navas – Busquets, Oyarzabal, Cazorla – Sarabia, Dani Olmo, Moreno