News

Robert Negoiţă, în război total cu Nicuşor Dan. Ce spune despre Clotilde Armand şi Piedone

Robert Negoiţă s-a dezlănţuit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici împotriva lui Nicuşor Dan. Totodată, el i-a caracterizat şi pe ceilalţi primari de sector.
04.01.2024 | 14:44
Robert Negoita in razboi total cu Nicusor Dan Ce spune despre Clotilde Armand si Piedone
Robert Negoiţă l-a caracterizat în câteva cuvinte pe primarul general şi pe cei de sector Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat într-o ediţie specială a FANATIK SUPERLIGA, primarului sectorului 3, Robert Negoiță, l-a acuzat din nou pe primarul general, Nicuşor Dan, că pune beţe în roate iniţiativelor sale, de la diferendele pe tema Parcului IOR şi subiectul palmierilor, până la cel privitor la lucrările de infrastructură.

“Iepurele e cel mai viteaz, în comparaţie cu Nicuşor Dan”

Robert Negoiţă a amintit marile proiecte finalizate de primăria pe care o conduce, între care pasajele către Autostrada Soarelui, dar şi construcţia “de la zero” a Bulevardului Iuliu Haţeganu. În cazul acestuia din urmă costurile au fost de 12 ori mai mici decât cele estimate de Primăria Generală.

ADVERTISEMENT

“Am făcut Iuliu Haţieganu în 60 de zile. Un bulevard făcut de la zero. Primăria Generală estimase peste 120 de milioane de lei buget pentru Haţeganu, noi, Primăria Sectorului 3 l-am făcut în 60 de zile, cu mai puţin de zece milioane de lei, la un standard foarte ridicat.

Mi-am luat în calcul că după ce ne-a lăsat să facem pasajele de la Ikea şi Bulevardul Haţieganu, cred, n-am probe, că a sperat (n.r. – Nicuşor Dan) că dacă ni le dă ne împiedicăm, că n-o să putem să le facem. Când a văzut nu numai că le-am făcut, dar le-am făcut şi cu doi lei şi ultrarapid… Mi-am luat în calcul că asta îl va speria foarte tare şi nu ne va mai lăsa să facem nimic”, a spus Robert Negoiţă, în emisiunea lui Horia Ivanovici. “Eu cred că iepurele e cel mai viteaz în comparaţie cu Nicuşor Dan”, a concluzionat primarul sectorului 3.

ADVERTISEMENT

“Lui Piedone îi datorăm cu toţii scuze”

Robert Negoiţă a fost rugat să facă o scurtă caracterizare şi a celorlaţi cinci primari de sector. Astfel, referitor la Clotilde Armand, de la sectorul 1, deşi aceasta se află în funcţie de mai bine de trei ani, cei doi au interacţionat foarte puţin. “N-am înţeles, de exemplu, în momentul în care sectorul 1 era plin de gunoaie, iar eu i-am spus public că noi, sectorul 3, îi putem ajuta… I-am spus să ne facă o solicitare, dar nu a fost făcută niciodată acea solicitare. Asta n-am înţeles-o”, a spus Negoiţă, care în două cuvinte ar caracteriza-o pe Clotilde Armand ca fiind “străină de toate”.

Despre Radu Mihaiu, de la sectorul 2, spune că i se pare că se străduieşte, dar nu ştie în ce măsură şi reuşeşte să facă ce-şi propune. În schimb, pe Daniel Băluţă, de la sectorul 4, îl consideră fără niciun dubiu drept un primar bun, care a transformat zona aflată în jurisdicţia sa.

ADVERTISEMENT

În schimb, pe Cristian Popescu Piedone, de la sectorul 5, îl consideră ca fiind “lovit de soartă”. “Îi datorăm scuze cu toţii, pentru că a suferit fără să aibă vreo vină”, a spus Robert Negoiţă, la FANATIK SUPERLIGA.

Caracterizările lui Robert Negoiţă au continuat cu primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, despre care a spus că este un bun comunicator şi pune suflet în ceea ce face. “Sper că are şi rezultate”, a adăugat Negoiţă. “Turul de orizont” a fost încheiat cu Nicuşor Dan, pe care l-a caracterizat sec, cu un singur cuvânt: “Absent!”.

ADVERTISEMENT

“Am ajuns în situaţia în care nu reuşesc să-l înţeleg deloc. Lăsând la o parte că nu ne lasă pe noi să facem pasajele, iar aici îi înţeleg panica, că dacă îl mai lasă pe Negoiţă să facă încă trei pasaje să rezolve problema cu inelul principal şi-i mai dă prin cap să candideze la Primăria Generală… Până acum spunea că nu lasă să facem pasajele pentru că nu există PUZ. Are PUZ-ul pe masă de luni de zile, nu vrea să-l semneze. Acum fuge de mine şi de presă, pentru că nu ştie ce să mai zică”, a conchis Robert Negoiţă.

Horia Ivanovici, INTERVIU FĂRĂ MENAJAMENTE cu Robert Negoiţă: “ADUCEŢI DETECTORUL DE MINCIUNI AICI!”

Fanatik Editie Speciala - Horia Ivanovici si Robert Negoita

ADVERTISEMENT