News

Robert Negoiţă, amendat de Poliţie, după ce s-a plimbat cu bicicleta în parc, deşi este închis publicului. Video

20.04.2020 | 18:41
Robert Negoita amendat de Politie dupa ce sa plimbat cu bicicleta in parc desi este inchis publicului Video
Robert Negoiţă sfidează Ordonanţele Militare! Se plimbă cu bicicleta în parc, deşi este închis publicului. Video
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a încălcat Ordonanţele Militare. Edilul a decis să iasă alături de iubita lui la o plimbare cu bicicleta în parcul IOR din Bucureşti. Parcurile din Bucureşti sunt închise publicului pe durata stării de urgenţă. 

UPDATE: Poliția s-a sesizat în cazul primarul Sectorului 3 și l-a amendat atât pe edil, cât şi pe iubita acestuia cu câte 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Având în vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, în spaţiul virtual, facem următoarea precizare: Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.


ŞTIREA INIŢIALĂ:

Oamenii care l-au văzut pe primar pe bicicletă l-ar fi întrebat de ce se plimbă în parc în momentul în care accesul publicului este interzis. Negoiţă le-ar fi spus că a ieşit să vadă dacă totul este în regulă.

ADVERTISEMENT

Asta deşi edilul era alături de iubita lui, cu bicicletele, într-o zi nelucrătoare. Oamenii din blocurile de lângă parc l-au filmat pe primarul Sectorului 3 în timp ce se dădea cu bicicleta în parcul IOR, aflat în sectorul pe care îl păstoreşte.

”Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 biciclişti chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

ADVERTISEMENT

La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicţie de a intra în parc, mi-a raspuns: “verific ca totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantalini scurţi, cu un coş de picnic şi cu iubita alături.

Am vorbit preț de câteva minute. După alte întrebări de ce ni se interzice noua familiilor cu copii intrarea în parc, mi-a raspuns că nu el a închis parcurile şi nu el a dat Ordonanța Militară. De ce tocmai edilul Sectorului 3 se plimba prin parc încălcând Ordonanţa Militară ?

ADVERTISEMENT

După ce a plecat, am abordat un jandarm care stătea în apropiere şi supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoiţă îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dânsul are declaraţia pe proprie răspundere şi că Poliţia Locală care supraveghează parcul este în subordinea primarului.

ADVERTISEMENT

Cum vi se pare, legea este egală pentru toti?”, scrie femeia care l-a văzut pe Robert Negoiță.

Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care…

Posted by Lilia Stana on Sunday, April 19, 2020

Conform Ordonanţelor Militare, autorităţile au hotărât să închidă parcurile pentru ca cetăţenii să nu fie tentaţi să iasă la plimbare în momentul în care se află în izolare. Persoanele fizice care încalcă regulile riscă amenzi între 2000 şi 20.000 de lei.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS