Life

Robert Niță, adevărul despre Survivor România. Ce daune uriașe plătesc concurenții și câți bani încasează: ”Nu m-aș mai duce pentru un milion de euro”

Robert Niță a făcut dezvăluiri fără precedent din cadrul show-ului Survivor România, acolo unde rapidistul a făcut parte dintre Faimoși.
03.05.2024 | 15:30
Robert Nita adevarul despre Survivor Romania Ce daune uriase platesc concurentii si cati bani incaseaza Nu mas mai duce pentru un milion de euro
Robert Niță, dezvăluiri despre Survivor România, foame, clauze uriașe și dramele din Republica Dominicană / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a fost la Survivor România în 2022. Coleg cu Elena Chiriac și cu Alex Delea, câștigătorul sezonului, fostul fotbalist a fost eliminat după ce nu a reușit să obțină voturile necesare pentru a continua competiția.

Robert Niță, despre Survivor România: ”În primele 12 zile, am mâncat 9 linguri de orez în total”

Chiar dacă a fost eliminat din show-ul de la Pro TV, Robert Niță spunea, la acea vreme, că nu regretă deloc ieșirea prematură de la Survivor România. Explica el, pe atunci, că accidentările suferite și imposibilitatea de a se recupera l-au făcut să îl doară fiecare bucățică a corpului.

ADVERTISEMENT

”Vai ce foame am făcut. Vai de capul meu… În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez. În total! Rase (nu cu vârf, n. red.). Reziști, ce să faci?! Leșini, îți dau ăia două palme și te trezești. Ce să faci?”, povestește Robert Niță în show-ul găzduit de jurnalistul Horia Ivanovici, sub privirile șocate ale acestuia.

”Ne băteau ăia, noi am avut o echipă de trompete… Eram bătrâni, grași, fetele și ele. Una cânta, alta… Ne-au bătut… Păi eram eu, peste 40, Zmărăndescu, peste 40, CRBL peste 40, bătrâni. Ăia (Războinicii, n. red.), 20 de ani, body-building… Ne-au rupt!

ADVERTISEMENT

Primul joc a fost pentru foc și pentru acoperiș! Și am pierdut. Și am stat în întuneric nu știu câte zile. Acoperiș nu, foc nu, se întuneca la 7.00. (…) Și te mai și tratează ăia frumos. Vine câte un din-ăla care nu are nicio legătură cu Faimoșii și bate cu piciorul în cartonul ăla pe care dormi. Și face: `Haideți, băi!`.

Nu am regretat că m-am dus. E o mare experiență de viață. Iar acolo m-am apropiat de Dumnezeu. Mă rugam și dimineața, mă rugam și seara. (…) Babi (bunica lui care decedase, n. red.), Părintele, Isuse Hristoase, aveți grijă de mine! Să nu îmi fie foame, să nu îmi fie dor”, a povestit rapidistul Robert Niță în emisiunea Ediție Specială de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, ofertat pentru Survivor All Stars

Chiar dacă i-a fost greu în Survivor România și a petrecut destul de puțin timp în jungla din Republica Dominicană, Robert Niță a fost suficient de apreciat pentru a primi oferta să apară și în acest sezon al show-ului. Doar că, spune el, a refuzat categoric să se implice la Survivor All Stars.

”Nu m-aș mai duce pentru un milion de euro. Nu m-aș mai duce. Și eu nu sunt un bogat! Dar îți dau cuvântul meu de onoare. Se zice că orice lucru are un preț, dar eu nu m-al duce. Să nu știi nimic de ai tăi, să nu îți dea ăia să mănânci. Singurul lucru pe care îl ai acolo este apa. Atât.

ADVERTISEMENT

Nu știi ce e în lume, nu știi ce e acasă. Și vezi cum te tratează! Ca pe un prizonier, sclav. Să te înrăiască. Plus șerpăria care e. (…) Am avut ofertă să mă duc la All Stars”, a mai povestit rapidistul Robert Niță.

Ce daune plătesc concurenții Survivor România dacă abandonează competiția

Horia Ivanovici, impresionat de cele povestite de Robert Niță, a fost curios dacă oamenii implicați în Survivor România au cedat. ”Și au clacat, au fost care au plâns”, a întrebat jurnalistul, gazda show-ului FANATIK SUPERLIGA.

”Da… Fetele plângeau. Și băieții plângeau! Și eu am plâns. Am plâns de am rupt. Ăștia se dau toți cocoși când ies de acolo. Dar când îi vezi acolo, bocesc de… Eu nu am văzut om să plângă cinci, șase zile încontinuu.

Tonciu a plâns acolo non-stop. De când am pășit pe insulă până a plecat. Două săptămâni, cred. După fetița ei… (…) Și știi că ai clauză, dacă ceri să renunți sau alea… 100.000 de euro! (…)

Eu am luat bine (financiar, n. red.). Se plătește săptămânal. Onorariile erau între 3.000 și 8-9.000 (euro, n.red.), în funcție de cât ești de cunoscut. Dar e greu, dar nu m-aș mai duce. Pe mine m-a iubit lumea. Eu am stat puțin pentru că m-am accidentat. Atunci am fost supărat. Mi-a dat unul peste gât cu un lemn di-ăla și m-a luat cervicala, m-au luat toate. Plus alte probleme de sănătate”, a mai povestit Robert Niță.

Robert Nita, DEZVALUIRI TULBURATOARE de la Survivor: “AM PLANS DE AM RUPT”

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților