Life

Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Care este motivul pentru care a ieșit din joc

Ana Porgras, eliminată de la Survivor All Stars. De ce a fost nevoită fosta gimnastă să părăsească competiția de la Pro TV.
26.04.2024 | 10:50
Ana Porgras descalificata de la Survivor All Stars Care este motivul pentru care a iesit din joc
Ana Porgras, eliminată de la Survivor All Stars. De ce a fost nevoită fosta gimnastă să părăsească competiția de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Care este motivul pentru care a ieșit din joc. Sportiva a plecat extrem de încrezătoare în emisiunea moderată de Daniel Pavel, după ce în prima experiență și-a depășit limitele.

Ana Porgras, eliminată de la Survivor All Stars. De ce a fost nevoită fosta gimnastă să părăsească competiția de la Pro TV

Ana Porgras, eliminată de la Survivor All Stars. De ce a fost nevoită fosta gimnastă să părăsească competiția de la Pro TV. Anunțul urmează să fie făcut într-o ediție care se va difuza pe micile ecrane săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, vedeta va suferi o accidentare gravă în timpul jocului de recompensă și va fi scoasă imediat de pe teren din cauza durerilor. Fosta gimnastă va fi transportată de urgență la o unitate medicală.

Momentul neașteptat va avea loc în timp ce echipa încearcă să-și asigure avantajul în proba care nu este deloc ușoară. Întâmplarea se va petrece într-o provocare directă cu colega și prietena sa, Ștefania Stănilă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Ana Porgras nu mai are permisiunea să intre pe teren alături de colegii de la Survivor All Stars. Concurenta, care este una dintre cele mai bune din competiția sportivă, va fi nevoită să părăsească emisiunea.

Ana Porgras, încrezătoare la Survivor All Stars

Ana Porgras a plecat încrezătoare la filmările de la Survivor All Stars. În luna decembrie a anului trecut anunța că abia așteaptă să ajungă în jungla din Republica Dominicană pentru că prima experiență și-a pus amprenta asupra sa.

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă și-a testat foarte multe limite și perspectiva vieții i s-a schimbat radical în sezonul care a fost câștigat de Zanni. A fost o călătorie dură pentru sportivă, dar asta nu a împiedicat-o să accepte din nou provocarea.

„În loc să merg spre necunoscut știu acum la ce să mă aștept și sunt pregătită să înfrunt provocările cu mai multă înțelepciune și curaj,promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărata supraviețuitoare!

ADVERTISEMENT

Apreciez susținerea voastră din prima mea călătorie, iar acum, vă invit să fiți alături de mine și în această continuare a aventurii”, scria în urmă cu câteva luni Ana Porgras pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT