Life

Telespectatorii Survivor All Stars, acuzații grave după eliminarea lui Alex Delea: “Tot felul de strategii”

Telespectatorii Survivor All Stars, acuzații grave la adresa producției, după eliminarea lui Alex Delea. Fanii sunt revoltați.
26.04.2024 | 10:42
Telespectatorii Survivor All Stars acuzatii grave dupa eliminarea lui Alex Delea Tot felul de strategii
Alex Delea a fost eliminat de la Survivor All Stars 2024. Sursa foto: Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Alex Delea de la Survivor All Stars 2024 a stârnit revoltă printre telespectatorii emisiunii, care au lansat acuzații grave. Internauții sunt de părere că producția a făcut strategii pentru ca Zanni să rămână în competiție.

Telespectatorii Survivor All Stars au lansat acuzații grave după eliminarea lui Alex Delea

În ediția de joi a reality show-ului de la Pro TV, a avut loc o nouă eliminare. Alex Delea, câștigătorul sezonului trei Survivor România, este cel care a plecat acasă în urma duelului cu Zanni, Sorin Pușcașu, Robert Moscalu și Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Eliminarea fostului Războinic i-a întristat pe ceilalți concurenți, dar mai ales pe telespectatorii emisiunii, care au avut numeroase reacții în mediul online.

Internauții acuză producția emisiunii de jocuri de culise. Telespectatorii sunt revoltați după plecarea lui Alex Delea. Aceștia au postat mai multe comentarii pe pagina oficială de Facebook a show-ului.

ADVERTISEMENT

Aceștia i-au acuzat pe producători că îl favorizează pe câștigătorul sezonului al doilea, Zanni. Telespectatorii sunt de părere că producția mereu găsește o modalitate de a-i păstra pe Faimoși în joc atunci când aceștia se află în pericol de eliminare.

“E foarte interesant! Când Faimoșii sunt în pericol, de fiecare dată se găsește o strategie de a întoarce jocul! Regie și Zanni găsește el iar….surpriza…de parcă știa exact unde se afla…și na, din doi Faimoși sigur la eliminare pică Delea. Ciudat oricum!”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii au mai spus că episoul a fost unul regizat și că Zanni va câștiga, în final, acest sezon. Sunt și utilizatori care au lansat acuzații la adresa prezentatorului, Daniel Pavel.

“Episodul ăsta chiar a fost regizat!”, “Îl țin pe Zanni în brațe cu tot felul de strategii fake. Eu zic să-i dați premiul de acum”, “Nu fiți naivi! Ce regie a fost cu acel magic talisman care a fost găsit de nenea Zanni. Și, evident, teatrul din consiliu”, “Nu mai era niciun spectacol dacă totul decurgea fără nicio INTERVENȚIE. Din păcate!”

ADVERTISEMENT

“Sunteti jalnic, domnule Dan! Nu mai zâmbiți și nu mai vorbiți de adevăr și corectitudine! Sunteți ultimul care să vorbească de așa ceva! Luați-vă de mână cu protejatul Zanni și luati și cei 100.000 de euro!”, au mai scris internauții în comentarii.

Mesajul lui Alex Delea după ce a fost eliminat

După ce a pierdut duelul cu ceilalți concurenți, Alex Delea i-a spus Ștefaniei Ștefan că este singura persoană, în opinia lui, care merită să câștige competiția.

“Nu mă feresc de ceilalți, dar singura persoană care merite să câștige în momentul ăsta ești tu. Se pot schimba multe, dar tu ești de moment prima și unica.

În rest poate câștiga oricine de aici, dar tu, în momentul de față, ești singura care poate câștiga, în capul meu. Se poate și restul, dar tu ești cu un pas în față”, i-a spus Alex Delea concurentei.

ADVERTISEMENT