Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță presimte greșeli mari ale lui Istvan Kovacs la Poli Iași – FC Voluntari: „Nu poți să vii din Templul Barcelona la Iași!”

Robert Niță anticipează greșeli mari din partea lui Istvan Kovacs la Poli Iași - FC Voluntari, deși arbitrul FIFA vine după o partidă excelentă în Champions League.
19.04.2024 | 13:36
Robert Nita presimte greseli mari ale lui Istvan Kovacs la Poli Iasi  FC Voluntari Nu poti sa vii din Templul Barcelona la Iasi
Robert Niță presimte greșeli mari ale lui Istvan Kovacs la Poli Iași - FC Voluntari: „Nu poți să vii din Templul Barcelona la Iași!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs nu arbitrează derby-ul FCSB – Rapid București, ci confruntarea Poli Iași – Rapid București din play-out după Barcelona – PSG, scor 1-4. Robert Niță presimte greșeli mari de arbitraj ale arbitrului FIFA, din cauza oboselii acumulate în Champions League.

Robert Niță presimte greșeli mari ale lui Istvan Kovacs la Poli Iași – FC Voluntari: „Nu poți să vii din Templul Barcelona la Iași!”

Istvan Kovacs revine în SuperLiga pentru confruntarea dintre Poli Iași și FC Voluntari din play-out. Robert Niță anticipează greșeli mari din partea arbitrului numărul 1 din România, care vine după un meci dificil din Champions League.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare prea rigid, prea vehement. Pe arbitraj nu ai ce să îi reproșezi. Prea supărat, oprește meciul și fuge din careul de 16 metri până la bancă. Parcă nu vezi plăcerea de a arbitra la el, alții vin și îți explică, îți spun.

Ca arbitru este top, a demonstrat. Cred că mâine vor fi greșeli de arbitraj la Iași – Voluntari. Vii din Templul Barcelona și te duci la Iași. Nu poți să te concentrezi, nu ai cum și e omenește. Nu aș delega arbitri după deplasări cu meciuri importante, i-aș lăsa să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Ai arbitrat marți, miercuri sau joi și sămbătă, duminică vii să îi cerți pe nu știu care de la Iași sau Voluntari, după ce ai stat la 20 de cm de Xavi. Cred că are bine să îl protejeze, să nu îl trimită deloc.

Dacă face un meci prost la Iași – Voluntari, foarte multă lume va uita de meciul perfect la Barcelona”, a declarat Niță la FANATIK SUPERLIGA, show live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu înțelege numirea lui Tony la Poli Iași: „Pare experiment”

Politehnica Iași l-a dat afară pe Leo Grozavu, iar Cornel Șfaițer a găsit un înlocuitor fără experiență în SuperLiga. Tony da Silva a jucat pentru CFR Cluj, însă în cariera de tehnician nu a antrenat în campionatul României.

Robert Niță este de părere că instalarea lui Tony la Poli Iași este un experiment al conducerii trupei din Copou. Specialistul FANATIK spune că retrogradarea în Liga 2 este un pas în spate pentru un club din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Pare a experiment, cu tot respectul pentru Tony. În momentul de față este mult mai ieftin și mult mai ușor să te menți în SuperLiga decât să promovezi din Divizia B”, a mai spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Nita IL FACE PRAF pe Istvan Kovacs | Gardos: ”De ce te strambi asa?”

ADVERTISEMENT