Sport

Robert Niță și Super Gigi, „duel” pe ponturile din SuperLiga care vă îmbogățesc. Cotă 2,80 de neratat la derby-ul Rapid – FCSB

Robert Niță și Super Gigi s-au duelat pe cotele din SuperLiga. Care este cota 2,80 pe care nu trebuie să o ratați la derby-ul Rapid - FCSB.
21.04.2023 | 16:00
Robert Nita si Super Gigi duel pe ponturile din SuperLiga care va imbogatesc Cota 280 de neratat la derbyul Rapid  FCSB
Robert Niță și SuperGigi s-au duelat pe cotele din SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

În acest weekend are loc ultima etapă din turul play-off-ului și play-out-ului SuperLigii, iar Gigi Stancu, cel mai tare specialist din pariuri, propune pronosticuri de neratat pentru toate meciurile rundei. Cea mai recentă ediție cu SuperGigi a fost una inedită în care s-a duelat pe cote cu Robert Niță.

Robert Niță și SuperGigi, „duel” pe cotele din SuperLiga: „Nu sunt de aceeași părere”

Etapa cu numărul 5 din SuperLiga este deschisă de confruntarea Sepsi – Universitatea Craiova, vineri, 21 aprilie, de la ora 20:30. Oltenii au nevoie de victorie pentru a se apropia de locurile care duc în cupele europene. „Sepsi – Universitatea Craiova eu zic ‘X solist’, cotă 3.30”, este pronosticul dat de SuperGigi.

ADVERTISEMENT

„La mine GG. O cotă bună, 1.90”, a spus și Robert Niță. Un alt meci interesant pentru pariuri se arată derby-ul la titlu Farul – CFR Cluj. Denis Alibec, atacantul „marinarilor” nu va fi în lot pentru meciul de titlu din cauza unei accidentări, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Eu merg Farul – CFR, tot ‘X’. Sunt meciuri grele, sunt meciuri de egal. Mai ales la Farul – CFR Cluj aș pune multe pe egal, cotă 3.30”, a fost varianta aleasă de Gigi Stancu, în timp ce Robert Niță a mers pe victoria ardelenilor. „Eu nu sunt de aceeași părere cu tine și merg pe victoria CFR-ului. Mai ales că lipsește Alibec, cotă 2.90”. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Cotă 2,80 de neratat la derby-ul Rapid – FCSB

„Avem Hermannstadt cu FC Argeș. Părerea mea că o să câștige Hermannstadt, chiar dacă FC Argeș a câștigat surprinzător cu Chindia, dar cred că spre deosebire de Mioveni, care este ca și retrogradată, FC Argeș are șanse la baraj, cel puțin. Hermannstadt îmi place, e o echipă mișto, merg ‘1 solist’, cotă 1,75”, a fost pronosticul lui Gigi Stancu pentru Hermannstadt – FC Argeș, sâmbătă, 22 aprilie, ora 15:00.

„FC Argeș nu marchează, cotă 1,90”, a fost varianta aleasă de Robert Nță. Partida de la Sibiu este urmată de duelul FC Botoșani – FC U Craiova 1948. SuperGigi merge din nou pe „X”, cotă 3.40, în timp ce Robert Niță a mizat pe victoria oltenilor și peste 1,5 goluri, cotă 4.60.

ADVERTISEMENT

Cota de neratat a lui SuperGigi la derby-ul Rapid – FCSB este ‘va fi cartonaș roșu în meci, da’, care are o cotă de 2.80 la Superbet. Robert Niță vede un meci cu goluri în Giulești, duminică, 23 aprilie, ora 20:30. „Rapid – FCSB, ‘GG’, 1.90. E un meci la care cred că semne nu putem lua. Este un derby, presiune mare în tribună, ambele echipe vor marca și așa ca un pont separat ‘ambele echipe marchează, Rapid câștigă’”, a spus și Robert Niță.

Pronosticuri de neratat pe ultimele meciuri ale etapei cu numărul 5 din SuperLiga

Chindia Târgoviște – UTA Arad este un alt duel interesant programat în play-out-ul SuperLigii. Gigi Stancu este de părere că partida se va termina egal, cotă 3.20. Totuși, inconstanța arădenilor în meciurile de pe teren străin l-a făcut pe Robert Niță să aleagă varianta „1X, cotă 1.40. UTA Arad joacă mai prost în deplasare”.

ADVERTISEMENT

„”U” Cluj – Mioveni, meci de ‘1 solist’, cotă 1.55”, a fost pronosticul lui SuperGigi, în timp ce Robert Niță este convins că „șepcile roșii” vor reuși să marcheze mai mult de două goluri: „+1,5 goluri ”U” Cluj, cotă 1.90”.

„FC Voluntari – Petrolul, cotă 3.25. Eu văd tot egal ca să mă duc la aproape 3.000 cotă și îl și plasez”, a mizat SuperGigi.

„Voluntari – Petrolul îl văd ‘1X’, cotă 1.25 pentru că Voluntari nu mai are presiunea obiectivului cum se întâmplă cu celelalte echipe de care am amintit mai devreme, iar Petrolul poate fi o echipă periculoasă, un Budescu, un Grozav care cu o execuție pot să marcheze ușor”, a fost pronosticul lui Robert Niță.

Pronosticurile propuse de Robert Niță și SuperGigi:

  • Sepsi – Universitatea Craiova – pronostic SuperGigi: X, cotă 3,30 – pronostic Robert Niță: GG, cotă 1.90.
  • Farul – CFR Cluj – pronostic SuperGigi: X, cotă 3.30 – pronostic Robert Niță: 2 solist, cotă 2.90.
  • Hermannstadt – FC Argeș – pronostic SuperGigi: 1 solist, cotă 1,75 – pronostic Robert Niță: FC Argeș nu marchează, cotă 1.90.
  • FC Botoșani – FC U Craiova 1948 – pronostic SuperGigi: X, cotă 3.40 – pronostic Robert Niță: victoria oltenilor și peste 1,5 goluri, cotă 4.60.
  • Rapid – FCSB – pronostic SuperGigi: va fi cartonaș roșu în meci, da, cotă 2.80 – pronostic Robert Niță: GG, cotă 1.90
  • Chindia Târgoviște – UTA Arad – pronostic SuperGigi: X, cotă 3.20 – pronostic Robert Niță: 1X, cotă 1.40
  • ”U” Cluj – Mioveni – pronostic SuperGigi: 1 solist, cotă 1.55 – pronostic Robert Niță: total goluri ”U” Cluj peste 1,5, cotă 1.90
  • FC Voluntari – Petrolul – pronostic SuperGigi: X, cotă 3.25 – pronostic Robert Niță: 1X, cotă 1.25
ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori