Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, ultimele informații după operația dificilă a fiului său. „Nu credeam că este așa puternic!” Ce i-a promis

Robert Niță a dezvăluit care e starea fiului său, Andreas, operat după ce s-a accidentat grav la FC Voluntari în cantonamentul din Turcia. Detalii emoționante
30.01.2024 | 17:07
Robert Nita ultimele informatii dupa operatia dificila a fiului sau Nu credeam ca este asa puternic Ce ia promis
5 luni va lipsi de pe gazon fiul lui Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță trece printr-o perioadă grea, după ce fiul său, Andreas, extremă dreapta la FC Voluntari, s-a accidentat grav în cantonamentul din Antalya și va lipsi de pe gazon minim 5 luni. Fostul fotbalist, detalii de ultimă oră la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, impresionat de fiul său Andreas, care a suferit o intervenție chirurgicală: „Ar fi început să joace în mod constant”

Horia Ivanovici a abordat cu Robert Niță un subiect sensibil. Fiul fostului atacant a suferit o accidentare gravă și a fost operat: „Ne pare rău pentru băiatul tău să știi. Chiar ghinion, într-un moment foarte bun pentru Andreas. Începuse să prindă echipa. Eu cred că ar fi început să joace în mod constant la Voluntari. Cum e? Cum se simte?”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu e însă descurajat și vede doar aspectele pozitive: „E bine. A început să lucreze cu un aparat acasă, de trei ori pe zi, câte 30 de minute pentru flexie-extensie. A ajuns deja la 70 de grade.

Durerile care sunt normale după intervenție, dar sper că evenimentul ăsta nefericit pentru el îl va face mai puternic și va reuși să revină mai bine decât era înainte de accidentare”, a spus analistul, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, detalii emoționante despre starea lui Andreas: „Sunt durerile foarte mari. Ia 3 calmante pe zi”

Robert Niță a dezvăluit că mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani trece prin momente grele: „Merge bine. Sunt durerile foarte mari pentru că cele două zile după intervenție, cât a stat în spital, i-au făcut perfuzii cu calmante, acuma le ia doar pe cale orală și nu e același efect. Nu poate să ia decât trei calmante în 24 de ore.

De la zi la zi sperăm să fie mai bine și să treacă peste perioada asta. Mergem la control să îi curețe rana, să îi schimbe pansamentele. Ieri i-au scos drenajul și doctorul spune că operația arată foarte bine.

ADVERTISEMENT

Sper să fie totul în regulă și să înceapă perioada de recuperare și să decurgă foarte bine. Eu în relația cu el eram oaia neagră, ăla dur și nu că este copilul meu. Nu credeam că e atât de puternic ca tânăr sportiv. Este foarte pozitiv”.

Surprins de maturitatea lui Andreas: „Când o să intru nu mă va mai scoate nimeni”

Robert Niță a mai remarcat un lucru la fiul său: „Mi-a spus în momentul în care a fost la control înainte de intervenție să nu intru cu el la doctor că vrea singur să intre. Când a ieșit de-acolo a spus: ‘Gata, am luat decizia. Dacă ar avea loc liber domnul doctor m-aș opera acum’.

ADVERTISEMENT

Deja se gândește la perioada de recuperare și spune tot timpul: ‘O să vezi că o să dovedesc, o să fiu mai puternic, mai bun și o să trag tare. În momentul când o să intru nu mă va mai scoate nimeni. O să fiu un alt jucător’”. 

Robert Niță a dezvăluit cum se simte fiul său după operație. Când revine pe teren

ADVERTISEMENT