Life

Robert Sfăt ar fi ajuns pe stradă. Brigitte Pastramă nu îl mai primește pe fiul ei în casă: „Cine o să-l țină?”

23.06.2020 | 14:28
Robert Sfat ar fi ajuns pe strada Brigitte Pastrama nu il mai primeste pe fiul ei in casa Cine o sal tina
Robert Sfăt nu mai are ce căuta în locuința mamei sale. Sursa foto: viva.ro/ spynews.ro
ADVERTISEMENT

Continuă telenovela din familia vedetei Brigitte Pastramă. Robert Sfăt, fiul cunoscutei foste concurente de la Ferma vedetelor, ar fi ajuns în stradă după ce i-a furat mașina mamei sale și a devenit agresiv, vandalizându-i locuința împreună cu mai mulți prieteni, aflat sub influența substanțelor interzise.

Robert Sfăt a făcut-o lată, iar acum mama lui nu îl mai vrea în casă

Robert Sfăt nu mai are ce căuta în locuința mamei sale, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase. Aceasta a declarat pentru revista Viva! că se va ocupa în continuare de băiatul ei, căruia îi va căuta o chirie și nu îl va abandona așa cum au scris gurile rele, doar că în locuința ei, deocamdată, e nevoie de liniște.

ADVERTISEMENT

Robert are 19 ani, iar patima în care a căzut nu e de ieri, de azi. Bruneta declarase într-un interviu relativ recent că se confruntă cu problema asta de mai bine de cinci ani și nu mai știe ce să îi facă fiului ei.

„O să-i iau cu chirie undeva”

Vedeta a spus că a fost internat chiar și într-un centru de dezintoxicare, dar degeaba.

Acum, lucrurile au escaladat în familia soției lui Florin Pastramă, iar aceasta a luat măsuri dure. A ascuns cu siguranță multe scandaluri, însă nu a mai putut răbda să mai fie umilită chiar de propriul ei fiu.

ADVERTISEMENT

„O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…”, a spus Brigitte pentru revista Viva!, cea care a scris că Robert Sfăt a ajuns pe stradă.

Bruneta mai are un copil, o fetiță, mai mică decât Robert, pe nume Sara, provenită din relația pe care a avut-o cu cel de-al doilea ei soț, Ovidiu Terj.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a mărturisit recent că nu e exclus să mai facă un copil, având în vedere că soțul ei, Florin Pastramă, își dorește cu ardoare asta.