News

Robert, un tânăr de 24 de ani, a murit într-un teribil accident rutier. BMW-ul său s-a rupt în două

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă pe un drum din Botoșani. Robert, un tânăr de 24 de ani, a avut parte de un sfârșit tragic. BMW-ul său s-a rupt în două.
17.12.2022 | 20:53
Robert un tanar de 24 de ani a murit intrun teribil accident rutier BMWul sau sa rupt in doua
Un BMW s-a rupt în două, după ce s-a lovit de un copac. Robert, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc. Sursa foto: Facebook / Botosaneanul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 17 decembrie, pe D.J. 296, în localitatea Roma din județul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu un deces.

Un BMW s-a rupt în două, după ce s-a lovit de un copac. Robert, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc

Mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care se deplasa dinspre localitatea Roma către municipiul Botoșani a intrat din plin într-un copac de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Presa locală oferă detalii despre victimă. Tânărul decedat, Robert Dănilă, luase mașina fratelui său, care în aceste zile se află în străinătate, și a mers să se plimbe, scrie Botoșani News.

Impactul BMW-ului X5 pe care acesta îl conducea a fost unul teribil. Șoferul a fost aruncat din maşină, o mână fiindu-i amputată pe loc.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii violente, tânărul a fost proiectat în afara părții carosabile. Medicii nu au mai putut face nimic. A fost declarat decedat de către cadrele medicale sosite la fața locului.

Prietenii lui Robert au postat mesaje de condoleanțe în online. ”Robert, Dumnezeu să te ierte frățiorul meu, și să te odihnească în pace”, scrie un cunoscut al victimei.

ADVERTISEMENT

Unde-s sărbătorile de care am vorbit de o lună? Te iubesc și drum lin către îngeri. Dumnezeu să te aibă în pază”, postează un alt amic al lui Robert.

Două accidente produse în aceeași zi, în localitatea din Botoșani

A fost o zi blestemată pentru șoferii aflați în trafic pe drumul din localitatea Roma.

Accidentul în care a murit tânărul Robert a fost al doilea care a avut loc sâmbătă în zona comunei din județul Botoșani.

ADVERTISEMENT

Mai devreme, un tânăr de 20 ani, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un copac. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu prezenta răni care au necesitat spitalizarea.

La locul accidentului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ.

ADVERTISEMENT