News

Accident mortal în Tulcea. Doi oameni au murit după ce au intrat cu mașina într-un copac

Un accident rutier fatal a avut loc în Tulcea. O femeie de 35 de ani și un bărbat de 42 au murit după ce au intrat cu mașina într-un copac, între Topolog și Saraiu.
24.01.2022 | 09:02
Accident mortal in Tulcea Doi oameni au murit dupa ce au intrat cu masina intrun copac
Accident mortal în Tulcea. Doi oameni au murit. Foto: Colaj Fanatik / ISU
ADVERTISEMENT

Un accident tragic a avut loc duminică, în Tulcea, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața.

Accident fatal pentru două persoanee din Tulcea. Mațina lor a intrat într-un copac

Accidentul rutier a avut loc între Topolog și Saraiu, duminică, în jurul orei 17.

Informațiile arată că bărbatul care se afla la volan a intrat cu mașina într-un copac. Pasagera din dreapta a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o femeie în vârstă de 35 de ani, căreia i-a fost pronunțat decesul chiar la fața locului. Ea nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„În jurul orei 16:50, salvatorii ISU fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu.

ADVERTISEMENT

În eveniment a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului”, au transmis cei de la ISU Tulcea.

Ajutoarele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeie

Femeia a fost declarată moartă de la fața locului, în timp ce bărbatul de 42 de ani se afla încă în viață în acest moment.

ADVERTISEMENT

El a fost scos dintre fiare de salvatori și a fost dus de urgență la spital, el fiind blocat în autoturism, dar având șanse de a supraviețui.

Din nefericire, și bărbatul de 42 de ani a decedat ulterior.

Bărbatul de 42 de ani, blocat printre fiare. A murit la spital

„Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea conducătorului auto, bărbat, în vârstă de 42 ani, acesta fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital cu multiple traumatisme.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului (femeie 35 ani) prezenta leziuni incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ pronunțând decesul”, au precizat reprezentanți ISU Tulcea.

La fața locului au sosit o ambulanță SMURD și un echipaj de la descarcerare, dar și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.

„La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea”, au mai arătat reprezentații ISU.

ADVERTISEMENT
Tags: