News

Grav accident în Sibiu. Un mort și patru răniți după impactul devastator dintre două mașini

Un grav accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 11.00, în localitatea Cornățel din județul Sibiu. Acesta s-a soldat cu un mort și patru răniți.
16.12.2022 | 12:26
Grav accident in Sibiu Un mort si patru raniti dupa impactul devastator dintre doua masini
Accident grav în Sibiu. Un tânăr a intrat cu mașina pe contrasens. Un mort și patru răniți. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O coliziune frontală între două mașini, produsă pe o șosea din centrul țării, a dus la moartea unei persoane și la rănirea altor patru.

Accident grav în Sibiu. Un tânăr a intrat cu mașina pe contrasens. Un mort și patru răniți

Conform informațiilor oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, accidentul rutier de vineri a avut loc pe DJ106, între Cornățel și Daia, în județul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Aici a avut loc o coliziune frontală între două mașini, una condusă dinspre Sibiu, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani și alta condusă dinspre Agnita, de către un alt tânăr de 31 de ani.

Cercetările preliminare indică faptul că șoferul de 30 de ani ar fi vinovat de această dramă rutieră.

ADVERTISEMENT

Într-o curbă, pe fondul vitezei mari, acesta ar fi pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens. A fost momentul în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus.

În urma impactului devastator, o femeie aflată în autoturismul condus dinspre Sibiu a murit. Alte patru persoane au fost preluate de echipajele de la Serviciul de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului au rezultat 5 victime. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru a descarcera 2 persoane. Ambele conștiente și politraumatizate. Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD.

O femeie, pasageră în autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, salvatorii din nefericire nu au putut face nimic pentru ea și astfel a fost constatat decesul. Alte patru victime au fost preluate de echipajele SAJ”, se arată într-un comunicat al autorităților.

ADVERTISEMENT

Traficul în zona accidentului, blocat total. Multiple echipaje de la ISU au intervenit

La locul accidentului au fost mobilizate numeroase echipaje de intervenție. ISU Sibiu a deplasat de urgență pe DJ 106 în apropiere de localitatea Cornățel: o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD cu medic.

De asemenea, la acest accident au mai intervenit și trei echipaje ale Ambulanței, dintre care unul cu medic.

ADVERTISEMENT