Sport

“Robocop” Coman, răspuns şocant despre operaţiile suferite în carieră “Dacă iei un magnet, mă plimb tot Bucureştiul după tine”

Dani Coman și-a însușit porecla de "Robocop". Pe lângă prestațiile din Giulești care i-au dat această titulatură, Coman a suferit numeroase accidentări ce au necesitat plăci de metal.
13.10.2023 | 09:14
Robocop Coman raspuns socant despre operatiile suferite in cariera Daca iei un magnet ma plimb tot Bucurestiul dupa tine
“Cate FRACTURI ai adunat de-a lungul carierei” RASPUNSUL SOCANT al lui Dani Coman. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dani Coman a dat totul pentru Rapid, atât la propriu, cât și la figurat. Fostul portar al giuleștenilor a suferit mai multe intervenții chirurgicale ce l-au lăsat cu plăci de metal în organism. Dani Coman a avut parte de momente și mai puțin plăcute la Rapid, atât din punct de vedere al sănătății cât și din perspectiva relației cu galeria.

Coman a suferit mai multe operații

“Nu știu câte fracturi am adunat, dar dacă iei un magnet mă plimbi prin tot Bucureștiul. Am zece operații. Șuruburi, plăci, de toate. D-aia îmi striga galeria Rapidului: ‘Avem cu toții un singur scop…'”, a spus Dani Coman.

ADVERTISEMENT

Coman a rămas un fan înfocat al formației din Giulești care a redevenit o forță în Liga I. Formația antrenată de Bergodi ocupă locul 3 în clasament și nu are niciun meci pierdut în ultimele 5 etape. Rapid este la patru puncte de locul secund, ocupat de CFR Cluj.

Poarta Rapidului este în prezent apărată de Horațiu Moldovan. În vârstă de 25 de ani, Moldovan a venit la Rapid în sezonul 2020 – 2021. Acesta și-a câștigat locul de titular atât la echipa de club, cât și pentru naționala României. Horațiu Moldovan a primit 14 goluri în 12 partide în acest an.

ADVERTISEMENT

Galeria este alături de Dani Coman

“Avem o poză frumoasă cu galeria Rapidului cu un baner dedicat ție și cred că e o mândrie pentru tine. Uite, dăruire respectată, prestație apreciată, Dani Coman”, a spus Robert Niță.

“Ești unul din jucătorii de care nu s-a îndoit niciodată galeria. Chiar dacă au fost momente în care te-au mai felicitat, dar ca dăruire și rapidism niciodată, niciodată nu ai fost pus la indoială”, a spus Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

Dani Coman a ajuns la Rapid în anul 2004, de la Rocar. Invitatul emisiunii “Suflet de rapidist” a evoluat în 83 de partide pentru giuleșteni în perioada 2004 – 2008. S-a transferat apoi la Brașov acolo unde a jucat timp de două sezoane.

În 2010 a revenit în Giulești, spre deliciul suporterilor. Dani Coman a jucat timp de doi ani pentru Rapid, între 2010 și 2012. În tot acest timp, Coman a strâns 42 de partide pentru bucureșteni. Au urmat apoi două experiențe în provincie, la Vaslui și la Astra.

ADVERTISEMENT

“SUFLET DE RAPIDIST” este în fiecare marți, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct, doar pe www.fanatik.ro și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Coman a suferit mai multe operatii

 

ADVERTISEMENT