News

Român dat dispărut în Ungaria. Bărbatul s-a oprit la o benzinărie, în timp ce revenea în țară

Un român a fost dat dispărut în Ungaria. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, plecase din Franța și se întorcea în țara natală.
15.02.2024 | 15:36
Roman dat disparut in Ungaria Barbatul sa oprit la o benzinarie in timp ce revenea in tara
Român dat dispărut în Ungaria. colaj Fanatik/ Foto Hepta/ Poliția Română
ADVERTISEMENT

Un român a fost dat dispărut în Ungaria, după ce în urmă cu câteva zile s-a oprit la o benzinărie. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, revenea în țară, în județul Bacău, întorcându-se din Franța, acolo unde lucra.

Un român a dispărut dispărut în Ungaria. Se întorcea în țară

Familia acestuia este disperată și a cerut ajutorul autorităților române pentru a-l găsi. Ultima dată, românul a fost văzut pe 11 februarie 2024, într-o benzinărie din Ungaria. Constantin Pomană, un bărbat de 39 de ani, din comuna Mănăstirea Cașin, județul Bacău, lucra în Franța.

ADVERTISEMENT

Plecase din țară pentru a câștiga mai mulți bani, dorind să ofere un trai mai bun familiei. Duminică, 11 februarie, a plecat spre România cu un autocar, așteptând cu nerăbdare să ajungă acasă.

Însă, la o oprire făcută într-o benzinărie aflată lângă autostrada M0 – centura capitalei Budapesta, bărbatul a dispărut. Nu a mai revenit în mijlocul de transport în comun, iar de atunci este de negăsit.

ADVERTISEMENT

Potrivit comunicatului de presă transmis de Poliția Română, Constantin Pomană ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Semnalmentele bărbatului au fost transmise de oamenii legii. Persoana dispărută are 1,70 înălțime, 80 de kilograme, pielea albă și păr șaten, drept și scurt.

Are ochi căprui de dimensiuni medii, față ovală, frunte mare și verticală. Polițiștii solicită celor care dețin informații, cu privire la dispariția bărbatului, să le facă publice și să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

ADVERTISEMENT

„În cursul zilei de 11.02.2024, acesta a plecat din Franța spre domiciliu cu un autocar, iar la un popas facut intr-o statie de alimentare cu carburanti, de pe autostrada M.0 din Ungaria (centura orasului Budapesta), a coborat din autocar si a plecat intr-o directie necunoscuta”, transmit polițiștii.

Tânăr de 30 de ani, dispărut în Marea Britanie

Un alt român a fost dat dispărut în Marea Britanie, acum ceva timp. Mihai Florin Alin, în vârstă de 30 de ani, a plecat din România în luna mai 2022, iar din septembrie familia nu a mai reușit să dea de el.

ADVERTISEMENT

Tânărul este din Ploiești, județul Prahova. „Semnalmente: 1,80m inaltime, 75kg, constitutie atletica, par negru, tuns scurt, ochi negri, poarta mustata si barba tunse scurt”, se precizează pe site-ul instituției.

 

 

ADVERTISEMENT