News

Un copil de 8 ani, dat dispărut la Constanța. Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea sa

Poliția din Constanța a dat dispărut un băiat de 8 ani din Constanța și solicită ajutorul populației pentru găsirea lui.
11.02.2024 | 17:36
Un copil de 8 ani dat disparut la Constanta Politistii cer ajutorul populatiei pentru gasirea sa
Iusein Șancal a fost dat dispărut în cursul zile de duminică/ Foto: IPJ Constanța
ADVERTISEMENT

Un băiat de 8 ani din Constanța a plecat de acasă sâmbătă seara și nu s-a mai întors. Familia a sesizat poliția, iar oamenii legii au dat publicității fotografia lui cu speranța că băiatul va fi zărit și recuperat de către familie.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 13.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorului IUSEIN ŞANCAL, de 8 ani, din municipiul Constanţa, judeţul Constanţa”, a transmis IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

Se pare că băiatul a plecat de acasă sâmbătă seară, în jurul orei 21.00 și nu s-a mai întors. Semnalementele oferite de către poliție, în afara fotografiei publicate: 1,40 m înălţime, 40 de kilograme, ochi căprui şi păr şaten. Era îmbrăcat cu geacă şi bluză de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare neagră şi purta bocanci negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel. 0241.611.364”, au mai transmis poliţiştii constănțeni.

ADVERTISEMENT

Poliția din Constanța caută și o adolescentă care, se pare că a fugit de acasă. Este vorba de Ahmed Melisa, de 16 ani, din comuna Valu lui Traian. Fata ar fi plecat la primele ore ale dimineții de sâmbătă, iar poliția a fost sesizată la ora 11.20.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 05.00, aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent. Minora AHMED MELISA are 1,40 m înălțime, 50 – 55 de kilograme, ochi căprui și păr blond. La data plecării era îmbrăcată cu un trening de culoare albastră”, au precizat polițiștii constănțeni.

ADVERTISEMENT

Și polițiștii din Bacău au trebuit să gestioneze o situație similară, după ce sâmbătă a fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil” la nivelul județului. Din fericire, tânăra răpită la Târgu Ocna a fost găsită câteva ore mai târziu în orașul Bacău, polițiștii încercând să afle circumstanțele răpirii sale.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 13.45, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, respectiv, Stănescu Ileana, în vârstă de 15 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 10 februarie a.c., în oraşul Târgu Ocna, minora ar fi fost urcată într-un autoturism, împotriva voinţei acesteia, de către două persoane necunoscute, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută”, se arată în comunicatul Poliției Române.

ADVERTISEMENT

De asemenea, joi, 8 februarie, autoritățile au fost alertate cu privire la dispariția unei femei de 46 de ani din Târgu Jiu, care a plecat voluntar de acasă în aceeași zi, împreună cu fiica sa minoră, și nu s-au întors.

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Bărbăcioru Nicolița Loredana, în vârstă de 46 de ani, din Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu fiica sa minoră și nu au mai revenit”, a transmis IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT