Sport

România – Muntenegru 26-27 la CM de handbal feminin. Neagu nu a fost de ajuns! Am jucat 45 de minute perfect, dar lamentabil pe final. Urmează decisivul cu Ungaria

04.12.2019 | 09:29

Echipa națională de handbal feminin a României a fost învinsă de reprezentativa Muntenegrului, scor 26-27, în penultimul meci din Grupa C de la Campionatul Mondial din Japonia. Fetele noastre au avut 45 de minute foarte bune, au condus tot timpul, dar au căzut în finalul întâlnirii. Pentru a prinde locul 3, care asigură calificarea în grupele principale, elevele lui Tomas Ryde trebuie să învingă Ungaria, meci care se va disputa vineri, de la ora 12:00. Spania și Muntenegru au obținut deja biletele pentru faza următoare.


Final de meci / Muntenegru câștigă cu 27-26.


Min. 51 / Muntenegru profită de greşelile României şi a întors scorul, 24-21


Min. 48 / România a risipit un avantaj de patru goluri şi Muntenegru a egalat, scor 21-21


Min. 43 / Cristina Neagu face spectacol, în timp ce Iulia Dumanska a închis perfect poarta. România conduce Muntenegru, scor 20-17

ADVERTISEMENT

Min. 38 / România s-a distanţat pe tabelă şi are un avantaj de trei goluri: România – Muntenegru 18-15


Min. 35 / Echilibru în startul celei de-a doua reprize. România – Muntenegru 16-14


UPDATE, ora 8:49 / A început a doua repriză a meciului România – Muntenegru


Pauză / România – Muntenegru 12-11


Min. 23 / Cristina Neagu este cea mai bună jucătoare a meciului şi a reuşit să marcheze şase goluri din zece aruncări. România conduce Muntenegru, scor 10-9

ADVERTISEMENT

Min. 16 / România este în avantaj pe tabelă, scor 7-6, iar Cristina Neagu are o prestaţie de excepţie, cu cinci goluri marcate în primul sfert de oră.


Min. 11 / România a reuşit să egaleze la trei, după două aruncări reuşite de Cristina Neagu. Iulia Dumanska este atentă în startul meciului şi a reuşit să pareze perfect.

ADVERTISEMENT

Min. 4 / Muntenegru s-a distanţat la două goluri, scor 2-0, după ce româncele au ratat trei aruncări


UPDATE, ora 8:00 / A început meciul România – Muntenegru.


România – Muntenegru Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Echipa Muntenegrului are victorii pe linie, dintre echipele importante reușind să învingă cu 25-24 naționala Ungariei, în timp ce România a pierdut la scor cu Spania și a învins deloc convingător Senegal și, mai ales, Kazahstan, cele mai slabe echipe.

ADVERTISEMENT

Partida România – Muntenegru se joacă miercuri, 4 decembrie, de la ora 08:00 la Kumamoto și este transmisă în direct pe micile ecrane de Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus.

Meci de foc pentru tricolore

Mai aveți, pe lângă aceste variante, și posibilitatea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Așadar, după două jocuri de antrenament cu cele mai slabe echipe din grupă, în care nu am văzut prea multe lucruri bune, mai ales în partida cu Kazahstan, în care chiar am tremurat pe final, urmează al doilea meci de foc pentru tricolore, cel cu Muntenegru, care arată ca o națională bine închegată și deci extrem de periculoasă.

Rezervele și-au arătat limitele cu Kazahstan

Cu Kazahstan nu a jucat Cristina Neagu, cea care marcase 13 goluri Senegalului, dar avusese nevoie de comprese cu gheață pe genunchi și fără Neagu a fost aproape dezastru.

Victorie la două goluri, cu adversarele având ocazia să nea dea o imensă lovitură, să egaleze pe final, la 21-20. Ratări în cascadă din toate pozițiile, în special pe contraatac, pase greșite, marcaj larg în apărare, toate acestea nu sunt de bun augur.

Muntenegru, favorită clară

Muntenegru e clar o echipă de top și la acest moment, trebuie să fim obiectivi și să recunoaștem că pare a fi peste nivelul echipei noastre, care se bazează peste 50 la sută pe Cristina Neagu.

Și bookmakerii au sesizat acest aspect și vin cu o cotă vădit inferioară pentru noi: 1,35 la victorie Muntenegru, 4,50 România.

ADVERTISEMENT