News

România, şocată de gestul inuman a două mame. Ambele şi-au aruncat bebeluşii în WC, copiii au murit

Două femei și-au aruncat bebelușii în toalete, după ce au născut. În urma faptelor, acestea sunt cercetate de oamenii legii.
19.07.2023 | 14:59
Romania socata de gestul inuman a doua mame Ambele siau aruncat bebelusii in WC copiii au murit
România, şocată de gestul inuman a două mame. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

România, şocată de gestul inuman a două mame. Femeile, una de 31 de ani din Botoșani, iar cealaltă de 18 ani din Tulcea, sunt anchetate după ce și-au aruncat copiii nou-născuți în WC.

România, şocată de gestul inuman a două femei

Deși venirea pe lume a unui bebeluș reprezintă o binecuvântare și un motiv de bucurie pentru majoritatea părinților, există și cazuri șocante, în urma unor gesturi de neînțeles ale unor astfel de femei.

ADVERTISEMENT

Unul dintre incidente s-a petrecut în weekendu-ul care tocmai a trecut, în localitatea Coțușca, din Botoșani. O femeie de 31 de ani, care mai are doi copii, se afla în vizită la vecini, când a început, brusc, să se simtă rău.

Aceasta era însărcinată, iar termenul de naștere se apropia. Însă, potrivit presei din Botoșani, nimeni nu știa că femeia așteaptă încă un copil. Ea a reușit să își ascundă sarcina în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Tânăra a început să se simtă rău și a spus gazdelor că merge la toaletă. Apoi, vecinii au observat că era plină de sânge. Pentru că nu a vrut să le ofere mai multe explicații cu privire la ceea ce s-a întâmplat, oamenii au drenat fosa septică și au găsit trupul neînsuflețit al unui bebeluș.

Femeia, internată în stare gravă la spital

Vecinii au alertat autoritățile. La fața locului au ajuns atât polițiștii cât și un echipaj medical. Femeia a fost preluată după ce i s-a făcut rău din cauza hemoragiei puternice. Ea a fost transportată la spital în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Martorii au spus că nou-născutul părea să cântărească aproximativ 3 kg, ceea ce înseamnă că sarcina ar fi fost la termen. Oamenii legii au deschis o anchetă. Urmează să se afle dacă bebelușul s-a născut viu sau dacă femeia și-a oprit sarcina din evoluție.

„Sunt efectuate ceercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de întrerupere a cursului sarcinii”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit Monitorulbt.ro.

ADVERTISEMENT

O tânără de 18 ani, cercetată pentru omor

Un caz tras la indigo a avut loc, în urmă cu câteva zile, în localitatea Turda, din județul Tulcea. O tânără de 18 ani însărcinată, a născut acasă, iar apoi și-a aruncat bebelușul în wc-ul din curte.

Cadavrul a fost descoperit de rudele care au anunțat polițiștii. Acum, oamenii legii încearcă să afle în ce împrejurări s-a născut copilul și de ce femeia a comis acest gest, conform publicației ziareonline24.ro.

Cercetările sunt în desfășurare, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: