News

Bebeluș de nici 2 ani, mort într-un apartament din Brașov. Dosar pentru moarte suspectă deschis de poliție

Caz tragic în Brașov, acolo unde un bebeluș de nici 2 anișori a fost găsit mort într-un apartament. A fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.
03.07.2023 | 18:54
Bebelus de nici 2 ani mort intrun apartament din Brasov Dosar pentru moarte suspecta deschis de politie
Moarte suspectă în Brașov: bebeluș de aproape 2 anișori, găsit fără suflare într-un apartament. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bebeluș de nici 2 ani a fost găsit mort într-un apartament din Brașov. Oamenii legii au deschis un dosar pentru moarte suspectă. În orele următoare se va încerca elucidarea cauzelor decesului micuțului.

Moarte suspectă în Brașov: bebeluș de aproape 2 anișori, găsit fără suflare într-un apartament

Cazul tragic din județul din centrul țării a fost raportat luni dimineața, la ora 4.00. Atunci, poliția din oraș a fost anunțată despre faptul că un bebeluș în vârstă de 1 an și 10 luni a murit.

ADVERTISEMENT

Se cunoaște doar faptul că alături de bebeluș, în momentul în care au ajuns cei de la poliție, se afla și mama acestuia. Deocamdată, nu s-au aflat motive medicale care să fi putut duce la decesul copilului, informează Antena 3.

Reprezentanții poliției au anunțat că în acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru moarte suspectă. A fost cerută efectuarea necropsiei pentru elucidarea cauzelor care au dus la deces.

ADVERTISEMENT

Un alt bebeluș, de 4 luni, găsit mort în acest an, tot în județul Brașov

Tragedia din această dimineață din Brașov amintește de un alt caz tragic raportat, în același județ, în debutul acestui an. Pe 28 februarie, un bebeluș de patru luni a fost găsit mort, într-o locuință din localitatea Victoria.

Nici la acea dată nu s-au cunoscut imediat cauzele morții. La fel ca în prezent, polițiștii au preluat cazul și au demarat cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Părinții au sunat la 112 în jurul orei 6.00 dimineața pentru a cere ajutor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, asistenții medicali de la Ambulanță n-au putut decât să constate decesul micuțului. La locul tragediei s-au deplasat și polițiștii din localitate pentru a afla împrejurările în care a survenit moartea bebelușului.

S-a constatat că familia în care s-a petrecut decesul copilului locuia în Victoria, în condiții extrem de vitrege. ”Acolo sunt grădini nicidecum locuințe. Am început să demolăm din construcțiile ilegale de pe strada Aleea Uzinei.

ADVERTISEMENT

Probabil că acele familii nici nu sunt cetățeni ai orașului și s-au stabilit fără forme legale în grădini”, a declarat, pe 28 februarie 2023, Camelia Bertea, primarul orașului, pentru Monitorul de Făgăraș.

ADVERTISEMENT