News

Românii au talent spulberă audiețele. Un număr uriaș de români au urmărit ediția de vineri

06.03.2021 | 14:13
Romanii au talent spulbera audietele Un numar urias de romani au urmarit editia de vineri
ADVERTISEMENT

Emisiunea „Românii au talent” a dominat total audiențele de vineri, 5 martie. Un număr impresionant de persoane au stat în fața televizorului cu ochii pe Florin Călinescu, Andi Moisescu și ceilalți jurați.

Faimoasa emisiune de la Pro Tv a fost urmărită de mai mult de 2,6 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

ADVERTISEMENT

În intervalul 20:28 – 23:04, „Românii au talent” a condus din nou topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării.

Românii au talent a fost urmărită de peste 2,6 milioane de telespectatori

Conform sursei citate, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ediţia de vineri a show-ului Românii au talent înregistrat 10,9 puncte de rating şi 31,9% share.

ADVERTISEMENT

Diferența a fost mare, în condițiile în care postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 7,3 puncte de rating şi 21,5% share.

În acelaşi interval, pe targetul comercial naţional, Pro TV a înregistrat 15,4 puncte de rating şi 36,3% share, pe segmentul de public 21 – 54 naţional, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce postul de pe poziţia a doua a înregistrat 9,1 puncte de rating şi 21,3% share.

ADVERTISEMENT

Ce audiență a înregistrat minutul de aur?

În minutul de maximă audienţă, de la 21:38, au fost înregistraţi 3,3 milioane de telespectatori.

Unul din momentele spectaculoase a fost creat de Ruslana Krutas. Alexandra Dinu, membru al juriului, a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Ruslana direct în semifinală.

ADVERTISEMENT

Patru de „Da” şi calificarea în următoarea etapă au fost obţinuţi de: Brigada Bum, Emanuel Stanca,  Luana Cayres, Valeriu Nechitean, Cosmin Adrian şi Louise Chapovaloff, Timea Csaszar, Karina Csaszar, Pro Dance, George Căbăl, Cristina Buciucci şi Raisa Gogu. Următoarea ediţie va fi difuzată luni, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT