News

Românii l-au impresionat într-un mod inedit pe un tânăr francez. „Când era trist ați făcut meme despre asta”

Reacții fulminante ale internauților pe TikTok după ce un român a fost șocat de cât umor au românii. Declarațiile sale au făcut deliciul publicului
30.03.2024 | 20:40
Romanii lau impresionat intrun mod inedit pe un tanar francez Cand era trist ati facut meme despre asta
Un videoclip viral al românilor de pe TikTok l-a impresionat pe un tânăr francez. Ce a declarat acesta Sursa foto: Captură video / TikTok
ADVERTISEMENT

Într-un videoclip viral pe TikTok, un cetățean francez a surprins o mireasă româncă într-o ipostază neobișnuită, dând cu pumnul într-un automat de jocuri, moment care i-a stârnit amuzamentul.

Francez impresionat de umorul românilor

Tânărul francez spun că videoclipul de pe TikTok demonstrează că românii sunt printre cei mai amuzanți oameni din lume, iar fiecare situație devine plină de haz indiferent de context.

ADVERTISEMENT

„Acest TikTok dovedește că poporul român este cel mai amuzant popor din lume. Orice situație cu voi aici, gen o nuntă, va fi o situație neașteptată, dar tare amuzantă.

Eu îmi amintesc când a fost această mină de Ucraina la Costinești și chiar și când era trist ați făcut meme despre asta cu piesa lui Inna, a mărturisit tânărul francez, impresionat de umorul și joaca românilor.

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat de francez a devenit rapid viral pe platformele de socializare, atrăgând atenția atât a românilor, cât și a străinilor, care au fost fascinați de abordarea originală a evenimentelor cotidiene din România.

Cum au reacționat românii la răspunsul francezului

Românii au inundat videoclipul cu comentarii amuzante și apreciative. Aceasta nu este prima dată când străinii sunt impresionați de simțul umorului și creativitatea românilor în a face haz din orice situație.

ADVERTISEMENT

De asemenea, această trăsătură specifică a fost adesea evidențiată și în alte contexte, contribuind la popularitatea și recunoașterea culturii românești la nivel global.

De la situații sociale la momente neașteptate din viața de zi cu zi, românii demonstrează constant ingeniozitate și adaptabilitate în abordarea lor pentru umor. Această caracteristică a fost remarcată și apreciată de străini, care găsesc în România un mediu unde fiecare zi poate fi plină de surprize și veselie.

ADVERTISEMENT

Într-un alt videoclip, francezul a prezentat un top al celor mai amuzante comentarii primite de la români la clipurile sale de pe TikTok. Comentarii precum „Vorbește mai bine decât Iohannis” sau „Ești băiatul lui Clotilde” au primit note ridicate pentru umor, evidențiind încă o dată ingeniozitatea și spiritul jovial al românilor.

ADVERTISEMENT