Sport

Românii, prezenţă mare în tribune în Conference League! Un stadion este deja sold-out

Farul Constanța a vândut toate biletele pentru meciul cu Flora Tallinn. Echipa lui Hagi va juca într-o atmosferă de senzație.
10.08.2023 | 13:37
Romanii prezenta mare in tribune in Conference League Un stadion este deja soldout
Farul a vândut toate cele 4.500 de bilete pentru meciul de la Ovidiu cu Flora Tallinn. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a vândut toate biletele pentru meciul tur din preliminariile UEFA Europa Conference League cu estonienii de la Flora Tallinn. Tichetele au fost epuizate cu aproximativ 12 ore înainte de startul partidei.

Farul – Flora Tallinn e sold-out! „Marinarii” vor avea parte de o susținere importantă”

Campioana României a vândut toate biletele pentru prima manșă a duelului cu Flora Tallinn. Stadionul din Ovidiu are o capacitate de 4.500 de locuri. În acest moment, nu mai există niciun tichet disponibil pe site, deși prețurile au fost cuprinse între 40 și 100 de lei.

ADVERTISEMENT

În dimineața meciului, Farul îi grăbea pe suporteri pe pagina oficială de Facebook: „FARUL JOACĂ AZI ÎN EUROPA! Farul Constanța – Flora Tallinn, UEFA Europa Conference League, manșa tur, ora 20:30. ULTIMELE BILETE DISPONIBILE AICI”.

Dacă Farul va trece de Flora Tallinn și se va califica în play-off-ul Conference League, cel mai probabil echipa lui Hagi va juca pe stadionul Ghencea, arena de la Ovidiu nefiind omologată pentru această fază a competiției.

ADVERTISEMENT

Farul ar putea juca în Ghencea în play-off-ul Conference League: „O să mergem unde ne e mai aproape”

Ciprian Marica a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre acest subiect: „Putem juca la Ovidiu până la un moment dat. O să mergem unde ne e mai aproape, vă imaginați. E o variantă Ghencea. Să ajungem noi acolo și vedem”.

Farul este obligată de UEFA să joace în play-off-ul Europa Conference League pe o arenă cu o capacitate de minim 8.000 de locuri și care să aibă acoperiș, condiții care nu sunt îndeplinite de micuța arenă de lângă Constanța.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe vinde bilete doar celor care au card de suporter

Sepsi Sfântu Gheorghe a luat decizia ca pentru meciul cu Aktobe din Conference League să își poată achiziționa bilete doar fanii care dețin un card de suporter. Așadar, tichetele pot fi achiziționate doar de deținătorii Cardului de Susținător.

Aceștia pot însă cumpăra maxim doar bilete cu un singur card. Sepsi Arena are o capacitate de 8.400 de locuri și cel mai probabil stadionul va fi plin la ora meciului cu kazahii.

ADVERTISEMENT

Spectatorii care nu și-au achiziționat online tichetele, o vor putea face în ziua meciului de la casele de la stadion, începând cu ora 17:00, cu trei ore înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT