Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Românul antrenat de Christophe Galtier, eliminat cu PSG din Liga Campionilor. „M-a luat în birou și mi-a arătat 30 de CD-uri cu mine: Uite, de-asta te-am luat!” Video exclusiv

PSG, cu Christophe Galtier pe bancă, a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor de Bayern. Un fost fotbalist român a vorbit despre perioada în care a fost antrenat de francez.
09.03.2023 | 11:18
Romanul antrenat de Christophe Galtier eliminat cu PSG din Liga Campionilor Ma luat in birou si mia aratat 30 de CDuri cu mine Uite deasta team luat Video exclusiv
Dezvăluirile fotbalistului român antrenat de Christophe Galtier, eliminat cu PSG din Liga Campionilor. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

PSG a fost eliminată de Bayern Munchen în optimile Ligii Campionilor după 3-0 la general. Astfel, toată atenția echipei lui Christophe Galtier va fi îndreptată către campionat, acolo unde PSG se află pe primul loc. Bănel Nicoliță, fostul elev al tehnicianului în vârstă de 56 de ani, a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum este, de fapt, antrenorul Christophe Galtier.

Cum a ajuns Bănel Nicoliță sub comanda lui Galtier, eliminat cu PSG din Liga Campionilor: „M-a luat în birou și mi-a arătat 30 de CD-uri cu mine”

Christophe Galtier a fost antrenorul celor de la Saint-Etienne în perioada 2008-2017, astfel, l-a avut sub comanda sa pe fostul internațional român Bănel Nicoliță, care a evoluat în tricoul fostei echipe din Ligue 1 în perioada 2011-2014.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Stelei (n.r. FCSB) a povestit în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA cum a fost ales de Christophe Galtier pentru a veni la St. Etienne. De asemenea, Bănel Nicoliță a avut doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului de pe banca parizienilor.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Din momentul în care a venit la stadion mi-am dat seama că e un antrenor foarte bun. Când am ajuns la dânsul în birou mi-a arătat 30 de CD-uri cu mine. Mi-a zis ‘Nu te-am luat după un meci. Te urmărim de 2 ani de zile’. Mi-a zis să mă duc la el în birou și mi-a arătat toate CD-urile cu mine”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, cuvinte de laudă la adresa fostului său antrenor Christophe Galtier: „E foarte apropiat de jucători”

Deși avea un respect pentru jucătorii mai bine cotați, Bănel Nicoliță a precizat că antrenorul francez reușea să se controleze în fața întregului lot. „E un antrenor foarte apropiat de jucători, dar nu este agresiv. El încearcă tot timpul să aibă respect față de un jucător. Cum era Aubameyang.

Îl luase de la Milan, Saint-Etienne l-a avut împrumutat șase luni și apoi l-a cumpărat cu 4 milioane și ceva. Se vedea că are un respect mai special pentru el față de ceilalți, dar tot timpul știa să își țină controlul față de jucători.

ADVERTISEMENT

Nu se vedea pe fața lui că are simpatie pentru Aubameyang sau pentru Gradel pe care dăduse nu știu câți bani”, a mai spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA. Pe lângă eliminarea din Liga Campionilor, PSG a părăsit și Cupa Franței după eșecul în fața rivalei Marseille în optimi.

„Rămânea după fiecare antrenament cu noi”

Fostul fotbalist de la St. Etienne, actualmente pe locul 13 în Ligue 2, a continuat să aibă cuvinte de laudă la adresa lui Christophe Galtier. Bănel Nicoliță a ținut să precizeze că prezența lui Neymar, accidentat, i-ar fi ajutat pe francezi în duelul din Germania cu Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, Galtier aseară nu a găsit soluția cea mai bună și cred că dacă era și Neymar poate… Îmi pare rău pentru el pentru că e un antrenor foarte bun. Avea o comunicare foarte bună cu noi. Tot timpul ne chema separat pe fiecare în parte și ne explica ce am greșit, ce avem de făcut.

Rămânea după fiecare antrenament cu noi. Și cu mine, și cu Aubameyang. Ne spunea: ‘Veniți, vă aștept aici’. Un om foarte Ok din punctul meu de vedere. Nu sunt foarte mulți antrenori care rămân cu jucătorii. În general trimit secunzii. El care era principal venea tot timpul și stătea cu noi”, au fost cuvintele lui Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Primăvara se numără emisiunile Fanatik SuperLiga. Show-ul care dă tonul exclusivităților din fotbalul românesc poate fi urmărit începând de săptămâna trecută în fiecare zi de luni până vineri, ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT