Sport

Românul care a fost legitimat la Dinamo și Juventus nu mai are echipă de 7 luni, dar se implică în cazuri caritabile! E apropiat și de un club din Liga 5

Laurențiu Brănescu are 29 de ani, însă de 7 luni este liber de contract. Totuși, portarul nu renunță și, pe lângă pregătire, se ocupă și de cazuri caritabile.
27.02.2024 | 17:32
Romanul care a fost legitimat la Dinamo si Juventus nu mai are echipa de 7 luni dar se implica in cazuri caritabile E apropiat si de un club din Liga 5
Laurențiu Brănescu, fostul portar de la Dinamo și Juventus, implicat într-un caz caritabil
ADVERTISEMENT

Laurențiu Brănescu a jucat până în iulie 2023 pentru Atromitos, dar de atunci stă pe bară. Continuă să se pregătească în speranța că va prinde un nou contract, însă face și fapte bune.

Românul care a jucat la Juventus nu mai are echipă de 7 luni, dar se implică în cazuri caritabile! E apropiat și de o echipă din Liga 5

Fostul portar de la Juventus se implică activ în viața echipei de fotbal din Liga a 5-a CS Păușești Măglași, dar și în comunitatea din Măglași, localitatea sa natală.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Brănescu și-a scos la licitație un tricou cu care a jucat la Dinamo pentru a ajuta un copil în vârstă de 3 ani care suferă de tumoră infiltrativă trunchi-cerebral și cerebel.

Copilul are nevoie de ajutorul tuturor celor care-l pot ajuta pentru a ajunge la o clinică din Roma, Italia, unde s-ar putea trata și ar avea o nouă șansă la o viață normală.

ADVERTISEMENT

„ÎMPREUNA PENTRU AYAN. Am decis să scot la licitație acest tricou pentru a da o mână de ajutor unui copilaș de 3 ani din comuna mea natală (Păușești-Maglași), care a primit un diagnostic crunt: tumoră infiltrativă trunchi cerebral și cerebel.

Salvarea poate veni de la Roma, însă părinții au nevoie de sprijin pentru a ajunge aici și pentru a-i oferi micuțului o șansă la viață. Cine dorește să vină în sprijinul lui Ayan, o poate face donând în conturile deschise pentru acest caz:

ADVERTISEMENT

Elena Alexandra Hristescu – RO53INGB0000999915170369 (EUR), sau al tatalui Hristescu Bogdan -Alexandru -RO79BRDE220SV60237682200 (RON). Licitatia se va inchide pe data de 2 Martie, ora 13:00”, este mesajul scris de Brănescu pe pagina sa de Facebook.

Brănescu, refuzat de Oțelul Galați în iarnă!

Laurențiu Brănescu are mai multe echipe în plamares, printre care Râmnicu Vâlcea, Juventus, Juve Stabia, Virtus Lanciano, Haladas, Omonia Nicosia, Dinamo, HNK Gorica, Zalgiris, Kilmarnock, Poli Iași, Farul, U Cluj sau Atromitos.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Laurențiu Brănescu a fost propus în această iarnă oficialilor de la Oțelul Galați, însă aceștia au refuzat mutarea. Motivul este legat de perioada lungă petrecută de goalkeeper fără echipă.

  • 150.000 de euro e cota de piață a lui Laurențiu Brănescu, potrivit Transfermarkt
ADVERTISEMENT
Tags: