Sport

Romelu Lukaku a intrat pe lista Barcelonei! Cum plănuiesc catalanii să îl transfere pe atacantul de 115 milioane de euro al lui Chelsea

Atacantul lui Chelsea, Romelu Lukaku, își dorește o schimbare o schimbare de peisaj pentru sezonul viitor. El este din nou pe masa negocierilor lui Barcelona.
30.04.2022 | 10:22
Romelu Lukaku a intrat pe lista Barcelonei Cum planuiesc catalanii sa il transfere pe atacantul de 115 milioane de euro al lui Chelsea
Romelu Lukaku s-ar putea transfera la Barcelona. Sursa foto: EPA-EFE/NEIL HALL
ADVERTISEMENT

Romelu Lukaku nu a avut un sezon precum se aștepta la Chelsea. Atacantul venit de la Inter a stat pe bancă la cele mai multe meciuri, fiind introdus pe teren ca înlocuitor.

Barcelona a pus ochii pe Romelu Lukaku

Vedeta lui Chelsea, Romelu Lukaku, a revenit pe orbita Barcelonei. Inițial fiind o alternativă la semnarea lui Erling Haaland, belgianul ar putea fi transferat chiar în această vară pe Camp Nou, potrivit Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Dificultățile în negocieri pentru semnarea unor jucători de top, precum Erling Haaland și Robert Lewandowski, au făcut ca Barcelona să caute alți atacanți cu experiență, iar, din acest punct de vedere, Lukaku îndeplinește criteriile.

Informațiile mai sus menționate sugerează faptul că directorii Mateu Alemany și Jordi Cruyff s-au întâlnit deja cu Federico Pastorello, agentul lui Lukaku, în vederea unei înțelegeri între părți.

ADVERTISEMENT

Romelu Lukaku nu pare fericit pe Stamford Bridge

Belgianul de 28 de ani nu joacă rolul la care se aștepta când s-a transferat la Chelsea și a fost trimis pe bancă. În general intră pe teren între 15 minute și jumătate de oră.

Lukaku nu este deloc mulțumit cu situația pe care o traversează la Chelsea, fapt ce îl determină să se reorienteze către un alt club puternic din Europa.

ADVERTISEMENT

Chelsea a plătit în vara anului trecut suma de 115 milioane de euro pentru a-l transfera pe Romelu Lukaku de la Inter, astfel că o variantă foarte probabilă ca belgianul să fie cedat sub formă de împrumut, cu o clauză de transfer definitiv.

Dat fiind faptul că se apropie și Campionatul Mondial de anul acesta din Qatar, Lukaku va avea nevoie de o echipă la care să joace constant, pentru a prinde lotul Belgiei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu trebuie uitat că situația nevaforabilă a clubului londonez, din cauza sancțiunilor impuse de guvernul Marii Britanii lui Roman Abramovich, ar putea duce la mutări neașteptate în perioada de mercato.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT