Fotbal international

Romelu Lukaku pune tunurile pe șefii lui United: „Credeau că sunt prost”

22.08.2019 | 18:43
Romelu Lukaku pune tunurile pe sefii lui United Credeau ca sunt prost

Romelu Lukaku i-a acuzat pe foștii săi conducători de la Manchester United că îl găseau mereu vinovat pentru forma slabă a echipei. Atacantul belgian a ajuns în vară la Inter Milano, care a plătit 65.000.000 de euro pentru transferul lui plus alte bonusuri în valoare de 10.000.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani s-a arătat dezamăgit de felul în care conducerea fostului club l-a tratat. Lukaku a jucat timp de două sezoane pentru Manchester United.

Romelu Lukaku despre șefii lui United: „credeau că sunt prost”

Ajuns în Italia la Inter, Romelu Lukaku nu i-a uitat pe foștii săi șefi de la United despre care nu are o părere bună: „Nu am fost singurul care a jucat rău la Manchester United. Mulţi au jucat rău, însă ei aveau nevoie de un vinovat. Totul s-a spart în capul meu, al lui Pogba şi al lui Alexis Sanchez. Au fost multe discuţii în legătură cu mine: că United vrea să mă vândă, că antrenorul nu mă mai vrea.”

„Am aşteptat ca Manchester să nege, însă asta nu s-a întâmplat. Le-am spus că nu este bine pentru mine să fiu la un club unde nu sunt protejat. Poate ei asta credeau, dar eu şi agentul meu nu suntem proşti să nu ne dăm seama de unde vin aceste zvonuri.”, a mai spus belgianul.

  • 26 de ani are Romelu Lukaku
Romelu Lukaku în tricoul lui Manchester United
Romelu Lukaku în tricoul lui Manchester United

Este cel mai scump transfer din istoria lui Inter

Atacantul belgian este cel mai scump transfer din istoria lui Inter și se pregătește din greu pentru a arăta că suma imensă plătită de „nerazzurri” nu a fost în zadar. Acuzat de multă lume că are mai multe kilograme în plus, Romelu Lukaku a postat o poză cu el la bustul gol în care își arăta mușchii, cu mesajul „Nu-i rău pentru un gras”. Fotbalistul este foarte aproape să fie coleg cu Alexis Sanchez, un alt jucător care nu își regăsește forma la Manchester United.

În doi ani la Manchester United, Romelu Lukaku a evoluat în 96 de meciuri pentru ei și a reușit să înscrie de 42 de ori. La naționala Belgiei, atacantul are 81 de selecții în care a marcat de 48 de ori.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Romelu Lukaku, conform Transfermarkt
Tags: