Life

Rona Hartner face o schimbare majoră în carieră după ce s-a vindecat de cancer: „Am o vocație nouă. Trebuie”

Rona Hartner a luat o decizie radicală după ce s-a vindecat a doua oară de cancer. Artista va face o schimbare majoră în cariera sa.
04.10.2023 | 12:23
Rona Hartner face o schimbare majora in cariera dupa ce sa vindecat de cancer Am o vocatie noua Trebuie
Decizia luată de Rona Hartner după ce a scăpat a doua oară de cancer. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a vindecat a doua oară de cancer, Rona Hartner a luat o decizie importantă cu privire la cariera sa. Lasă deoparte lăutăria și petrecerile și își dedică talentul lui Dumnezeu, căruia îi mulțumește pentru șansa pe care i-a oferit-o.

Rona Hartner face o schimbare majoră în carieră

Rona Hartner are toate motivele de bucurie după ce a scăpat pentru a doua oară de cancer. În luna iulie, medicii au diagnosticat-o cu cancer cu metastaze la plămâni, însă tratamentul pe care l-a urmat la un spital de stat din Franța a vindecat-o miraculos.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie de doar săptămâni, în care s-a rugat și s-a împărtășit în fiecare zi, pentru ca boala să dispară. Acum, artista care s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu după perioada grea prin care a trecut.

Astfel că, a ajuns la concluzia că e nevoie să facă o schimbare și să folosească talentul pentru a-l slăvi pe Dumnezeu. A hotărât să renunțe la muzica de petrecere și să pornească pe un alt drum.

ADVERTISEMENT

„Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect.

De când am ieșit din boală, de a doua zi mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel. Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune”, a spus Rona Hartner pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

„De băut nu mai am voie niciodată”

Nu doar în carieră vrea Rona Hartner să facă schimbări, ci și în plan personal. Cântăreața nu mai vrea să ducă un stil de viață haotic, ci vrea să aibă parte de liniște și sănătate. „Termin cu petrecerile, lăutării, paranghelii…

Deja de băut nu mai am voie niciodată în viața mea. Cred că e momentul să schimb ceva, să merg mai departe, nu doar să schimb, să fiu o persoană care profită de harurile acestea. Ci să dau și mai departe din harurile acestea prin muzică, prin mărturie, prin ce o fi, unde m-o chema Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Toată lumea îmi spune că am o vocație nouă și așa simt și eu. Și poate că fac pasul radical să consacru toată cariera mea lui Dumnezeu. Cred că asta trebuie să fac acum. E foarte mare „aventura”, dar asta trebuie să fac. Deci la asta mă gândesc”, a adăugat Rona Hartner.

ADVERTISEMENT