Life

Rona Hartner, la un an de la divorț: „M-am căsătorit cu întunericul. M-a îndepărtat de fata mea”

Rona Hartner și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul de Herve Camilleri. La mai bine de un an de când s-a produs ruptura, vedeta a spus cum s-a simțit pe parcursul căsniciei.
30.06.2022 | 13:50
Rona Hartner la un an de la divort Mam casatorit cu intunericul Ma indepartat de fata mea
Rona Hartner a vorbit despre divorțul de fostul soț. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a avut timp de trei ani o relație cu Herve Camilleri, un bărbat de origine franceză. Și-au unit destinele, însă au divorțat la doar un an și jumătate după ce au făcut marele pas. Artista și-a deschis sufletul și a mărturisit ce a însemnat pentru ea toată această perioadă.

Rona Hartner a făcut dezvăluiri despre relația cu fostul soț, la un an de când a decis să divorțeze

Rona Hartner și-a luat prin surprindere fanii atunci când a anunțat că divorțează. Până atunci, artista oferise impresia că este fericită alături de Herve, însă, în realitate, lucrurile nu erau la fel de roz.

ADVERTISEMENT

Au fost împreună timp de trei ani, dar problemele au intervenit abia după ce s-au căsătorit. Rona Hartner a mărturisit că și-a dat seama că vrea să divorțeze după doar două luni de mariaj. Cu toate acestea, a mai rămas un an să lupte pentru relație.

Vedeta și-a deschis sufletul și a mărturisit că în prezent nu se consideră o femeie singură, ci una liberă, deoarece în perioada în care a fost cu Herve s-a simțit prinsă într-o situație foarte stresantă. 

ADVERTISEMENT

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea”

Rona Hartner le-a sfătuit pe fetele care o iau drept model să fie întotdeauna atente la felul în care partenerul lor se comportă cu ceilalți.

„Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze.

ADVERTISEMENT

De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău”, a spus Rona Hartner în emisiunea Vorbește lumea.

În aceeași idee, artista a mărturisit că fostul său soț a încercat să o țină departe de toți cei pe care îi iubea, chiar și de fiica ei. Rona Hartner și-a lăsat inclusiv cariera personală pe locul doi și a prioritizat proiectele lui Herve.

ADVERTISEMENT

Și-a dat seama de acest lucru abia după despărțire, atunci când a început să lucreze la propriul album, pe care îl pusese pe pauză timp de mai mulți ani. Cântăreața s-a refugiat în muzică și a scris o piesă pe zi.

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe”, a dezvăluit Rona Hartner, la un de an de la divorț.

De ce consideră Rona Hartner că s-a căsătorit cu întunericul?

Rona Hartner a mărturisit că a numărat certurile pe care ea și soțul său le-au avut pe parcursul unui an și că au fost nu mai puțin de 55. În aproape fiecare săptămână, atunci când se apropia weekend-ul, Herve căuta un motiv de discuție, după spusele artistei.

„Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminica era coșmar.

Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT