Life

Rona Hartner și-a prevestit moartea? Povestea incredibilă spusă chiar de regretata artistă: “Haide, fata mea”

Rona Hartner și-a prevestit moartea? Care este povestea incredibilă spusă chiar de regretata artistă, atunci când se afla în spital.
23.11.2023 | 13:32
Rona Hartner sia prevestit moartea Povestea incredibila spusa chiar de regretata artista Haide fata mea
Rona Hartner și-a prevestit moartea? Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Rona Hartner și-a prevestit moartea? Ce poveste incredibilă a spus chiar regretata artistă de pe patul de spital.

Rona Hartner și-a prevestit moartea?

Rona Hartner s-a stins din viață după o luptă de mai mulți ani cu cancerul. Vedeta s-ar putea spune că își prevestise moartea.

ADVERTISEMENT

Artista a povestit că la un moment dat, când era în spital a simțit o prezență rece și a auzit vocea tatăl ei răposat. Acesta o chema la el, în Rai.

„La un moment dat, în timpul chimioterapiei, a intrat corpul meu într-o degringoladă foarte mare și se plimba ceva rece așa prin spital și nu era aerul condiționat, era așa o prezență și l-am auzit pe tata din Rai spunând „haide fata mea!” și Iisus mi-a pus o întrebare cheie „și dacă nu vreau să te vindec?!”, a povestit Rona Hartner.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner, împăcată cu gândul morții

Rona Hartner a povestit că atunci a înțeles că viața sa este în mâna lui Dumnezeu. Nu știa ce să facă, așa că s-a rugat ca Dumnezeu să facă ceea ce vrea cu viața sa.

Vedeta era oricum împăcată cu gândul morții și spunea că voia să fie iubită de Dumnezeu, pentru că aceasta este mai importantă decât viața însăși.

ADVERTISEMENT

„Mi-a pus o întrebare cheie și atunci am zis „facă-se voia Ta!”. Asta e cea mai mare rugăciune. Când nu știi ce să faci, zici „facă-se voia Ta”.

În momentul acela mi-am adus aminte de un Psalm care zice: Doamne, iubirea ta este mai importantă decât viața! Dacă tu mă iubești e mai important decât viața!”. Atunci am înțeles că Dumnezeu decide”, a mai povestit vedeta în emisiunea În oglindă.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a murit joi. Aceasta era bolnavă de cancer din 2019. S-a vindecat o dată dar apoi boala i-a revenit. Artista avea 50 de ani și o fată de 15 ani.

„Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița acum câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: