ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ronaldinho, probleme grave cu băutura! Ce se întâmplă cu fosta vedetă a Barcelonei

Autor: Patrice Podina | 20.03.2021 | 20:38
Ronaldinho, probleme grave cu băutura! Ce se întâmplă cu fosta vedetă a Barcelonei
Ronaldinho, probleme grave cu băutura! Ce se întâmplă cu fosta vedetă a Barcelonei

Fostul ”Balon de Aur”, Ronaldinho, a căzut pradă depresiei și are mari probleme cu băutura. Apropiații fostului fotbalist spun că acesta consumă cantități impresionante de alcool.

ADVERTISEMENT

Problemele fostului star al Barcelonei au apărut după ce Miguelina Eloi Assis dos Santos, mama lui Ronaldinho, a decedat la sfârșitul lunii februarie, din cauza unor complicații cauzate de infectarea cu virusul pandemic.

Aceasta avea 71 de ani și era internată într-un spital din Puerto Alegre încă din data de 21 decembrie a anului trecut, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho, probleme grave cu băutura: “Bea vodcă, whisky şi gin dimineaţa”

Pierderea mamei l-a doborât pe fostul internațional brazilian care a început să-și înece suferința în cantități mari de alcool, susțin apropiați ai lui Ronaldinho.

”Ronaldinho a început să bea vodcă, whisky, gin dimineața și apoi pleacă, iar a doua zi dimineață începe să bea din nou. Acest comportament nu este unul nou, dar a devenit mai intens după moartea mamei sale.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi merge la câte o petrecere. Are o inimă imensă și încearcă să fie generos cu prietenii săi, dar nu toți sunt adevărați prieteni și nu el nu vede că îi fac foarte mult rău”, a declarat unul dintre prietenii fostului fotbalist, pentru tabloidul Lance.

A mai avut probleme, dar și afaceri cu băutură

Ronaldinho a fost unul dintre ce mai talentați fotbaliști din ultimele decenii. A fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii, în 2005, și distins cu ”Balonul de aur”, dar la scurt timp cariera lui a luat-o la vale.

ADVERTISEMENT

În 2008 s-a prezentat beat la antrenament, împreună cu Deco, iar Barcelona i-a vândut în prima fereastră de transferuri. De-a lungul vremii Ronaldinho a lansat un gin organic, ”R-ONE” și a făcut campanie intensă de promovare a propriei mărci de vinuri, ”Vinul campionilor”.

În 2018, Ronaldinho a fost la un pas de închisoare când a vrut să se căsătorească în aceeași zi cu două femei, Priscilla Coelho și Beatriz Souza. În cele din urmă a ajuns în arest, e drept la domiciliu, în martie 2020, dar sub acuzația de uz de acte false și implicare într-o rețea de spălare de bani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!