Sport

Ronaldo „Fenomenul”, la a patra căsnicie. Cine este modelul brazilian cu care s-a logodit la începutul anului. Foto

Început fast de an pentru Ronaldo „Fenomenul”. Fostul mare fotbalist este la a patra căsnicie după ce s-a logodit cu Celina Locks, celebrul model brazilian.
19.01.2023 | 16:19
Ronaldo „Fenomenul” s-a logodit cu Celina Locks. Sursă foto: Instagram -@celinalocks.
ADVERTISEMENT

Ronaldo Luis Nazário de Lima, fostul mare atacant al Braziliei, s-a logodit pentru a patra oară la începutul anului 2023 cu modelul brazilian Celina Locks în vârstă de 32 de ani. Fostul fotbalist a vrut ca momentul să fie unul special, astfel, i-a oferit inelul partenerei sale în vacanța pe care au petrecut-o în Punta Cana, Republica Dominicană.

Ronaldo s-a logodit cu partenera sa. Cine este modelul brazilian căruia i-a oferit inelul

Anunțul cererii în căsătorie a fost făcut de Celina Locks, modelul brazilian cu care Ronaldo a ales să își petreacă restul vieții. Cu 14 ani mai mică decât Ronaldo, Celina Locks a postat pe rețelele de socializare că a răspuns afirmativ la întrebarea fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

„Da, vreau! Te iubesc pentru totdeauna Ronaldo”, a fost mesajul publicat de Celina Locks pe social media. Totodată, soția fostului fotbalist este impresionată de bijuteria pe care i-a oferit-o chiar pe plajă.

Celina Locks are o experiență de 15 ani în modelling, cochetând cu această meserie încă de la 17 ani. În 2007, soția patronului de la Valladolid a făcut pasul în modelling, ulterior, prezentând pentru marile agenții de modă ale lumii.

ADVERTISEMENT

Ronaldo „Fenomenul”, aflat la a patra căsnicie. Problema cu care se confruntă fostul atacant

De-a lungul anilor, Ronaldo a fost căsătorit cu fotbalista Milene Domingues, alături de care are și un copil. Ulterior, fostul mare fotbalist brazilian a fost împreună cu Maria Beatriz Antony și cu Paula Morais.

Tatăl a patru copii, Ronaldo s-a despărțit în 2014 de Paula Morais. Într-un interviu pentru presa spaniolă, Ronaldo a dezvăluit că suferă de „boala secolului” și a apelat la terapie pentru însănătoșire. Fostul mare atacant al Selecao a povestit cum a ajuns să fie diagnosticat cu depresie.

ADVERTISEMENT

„Da, astăzi fac terapie. Au trecut doi ani şi jumătate şi înţeleg mult mai bine ce am trăit inainte. Mă uit înapoi şi văd că da, am fost expuşi la un stres psihic foarte, foarte mare şi fără nicio pregătire pentru asta.

Ronaldo suferă de depresie. Cum a fost diagnosticat cu „boala secolului”: „Probleme au fost foarte evidente”

„De asemenea, pentru că nu era nicio preocupare pentru sănătatea mintală a jucătorilor, astăzi sunt mult mai bine pregătiţi, primesc îngrijirile medicale necesare. În vremea mea, nu era nimic din toate astea. Se ştie de o viaţă că fotbalul poate fi o sursă de mare stres şi poate avea o greutate enormă în restul vieţii unui jucător.

ADVERTISEMENT

Realitatea este că nici măcar nu ştiam că există acest tip de problemă. Acest subiect a fost absolut ignorat de generaţia noastră. Mulţi, desigur, au trecut prin momente groaznice, chiar de depresie, din cauza lipsei de intimitate, a lipsei de libertate… Este adevărat că problemele au fost foarte evidente, dar soluţiile nu au fost disponibile imediat”, a declarat Ronaldo, potrivit Marca.

În prezent, Ronaldo, care și-a trecut în palmares Cupa Mondială din 1994 și 2002 cu naționala Braziliei, este patronul majoritar al lui Valladolid. „Vrem să formăm cea mai bună echipă posibilă”, a fost mesajul brazilianului la preluarea echipei.

ADVERTISEMENT
Tags: