Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rotaru i-a răspuns la SMS lui Gigi Becali. Ce au discutat după FCSB – Craiova

Mihai Rotaru i-a răspuns la SMS lui Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a dezvăluit ce a discutat cu patronul Universității Craiova.
14.09.2023 | 22:20
Rotaru ia raspuns la SMS lui Gigi Becali Ce au discutat dupa FCSB  Craiova
Rotaru i-a răspuns la SMS lui Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” ce a discutat cu Mihai Rotaru după victoria FCSB-ului de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

Rotaru i-a răspuns la SMS lui Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre SMS-ul la care i-a răspuns Mihai Rotaru și a spus ce a discutat cu acesta după FCSB-Universitatea Craiova, scor 3-0:

ADVERTISEMENT

„El credea că ne prinde fără fundaș dreapta, fără Coman și spunea că dacă acum nu ne bat, atunci când? Și eu eram puțin îndoit. Am jucat cu Crețu, Florinel Coman era baza echipei și nu a jucat, el e forța noastră.

Și mie mi-era frică! Dacă era și Florinel scorul era mai mare. Noi i-am găsit pe ei nepregătiți. Ce treabă să aibă Reghe cât timp e la Craiova?”.

ADVERTISEMENT

„Rotaru m-a sunat!”

Gigi Becali a continuat și a spus că Mihai Rotaru l-a sunat ulterior după meciul direct dintre cele două formații și i-a mărturisit că FCSB a fost echipa mai bună în duelul de pe stadionul Ghencea.

„Îl respect și gata, dar nu stau de vorbă cu antrenori. Rotaru m-a sunat, mi-a zis să-l iert, că el 2-3 zile nu răspunde. I-am spus că era obligat, că era după meci și că i-am dat ’nanana’.

ADVERTISEMENT

A zis că am fost mai buni, i-am zis că e ceva în neregulă, că echipa mea conducea și echipa lui stătea de parcă ea ar fi condus meciul. Mi-a dat dreptate!”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB s-a impus clar în duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, deși vicecampioana României a avut mai multe absențe importante, printre care: Vlad Chiricheș, Florinel Coman și Alexandru Pantea.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Gigi Becali A DEZVALUIT DISCUTIA cu Mihai Rotaru dupa FCSB - U Craiova 3-0

ADVERTISEMENT