Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rotaru îi răspunde ironic lui Gigi Becali după declarațiile de la Fanatik SuperLiga. „Suntem la un punct de locul 4”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, este fericit că echipa sa e tot mai aproape de primele locuri ale clasamentului, însă nu se gândește la titlu.
05.12.2023 | 18:46
Rotaru ii raspunde ironic lui Gigi Becali dupa declaratiile de la Fanatik SuperLiga Suntem la un punct de locul 4
Rotaru îi răspunde ironic lui Gigi Becali după declarațiile de la Fanatik SuperLiga. „Suntem la un punct de locul 4”
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, rivalii de la FCSB, prin vocea patronului Gigi Becali, nu le dau prea mari șanse oltenilor la titlu, considerând că doar CFR Cluj ar avea forța necesară să încurce FCSB. În replică, Mihai Rotaru a anunțat că nu este interesat de părerea avută de Gigi Becali și se concentrează momentan pe securizarea locului 3 în clasament.

Rotaru îi răspunde ironic lui Gigi Becali după declarațiile de la Fanatik SuperLiga

”Becali L-am avut mai devreme pe domnul Becali și i-am spus că vă bateți cu Craiova și cu CFR la titlu. A spus hai lăsați-mă domnule cu Craiova, cu Rotaru. Păi au bătut CFR-ul, hai domnule să fim serioși, i-a dominat CFR-ul nici n-au trecut centrul terenului. Deci nu vă vede la titlu”, a abordat subiectul Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Elegant, Mihai Rotaru nu a dorit să comenteze declarațiile lui Becali și să intre în conflict cu acesta, deși a pregătit un răspuns ușor ironic. ”Asta nu ne interesează pe noi, dar nici noi să nu uităm că suntem la 1 punct de locul 4. Primul obiectiv e să securizăm locul 3. Când vom ajunge la 5 puncte de locul 4, atunci putem să ne gândim și la locul 2.

Noi nu discutăm de alte echipe, ne vedem de ograda noastră. Suntem la 1 punct de locul 4, Rapid echipă bună, acolo trebuie să fim atenți, să ne consolidăm locul 3. Nu ne interesează, nici că ne convine sau nu ne convine. Nu ne interesează”, a punctat Mihai Rotaru, atunci când a fost rugat să comenteze opinia ”rivalului” Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu dă șanse celor de la Craiova în lupta la titlu

Practic, Gigi Becali și-a menținut declarația din urmă cu mai multe luni, când lansa o ipoteză similară: Universitatea Craiova nu are forța necesară să se bată la titlu, astfel că lupta se va da în doi, între CFR Cluj și FCSB.

Momentan, o victorie a celor de la CFR etapa viitoare ar detona clasamentul, pentru că echipa lui Gigi Becali ar putea fi ajunsă la doar 2 puncte atât de clujeni, cât și de olteni. Desigur, în ecuație mai este și Rapidu, formație care poate ajunge rapid la vârf dacă leagă câteva victorii.

ADVERTISEMENT

”Cu noi nu mai pot anul ăsta. Nu au cum. Nu mă interesează. Nu vreau să se interpreteze. Noi ne luptăm cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Mi-a spus Mihai (n.r. Stoica) de arbitraj. Dar nu mă interesează. Craiova nu este în formă. Dar are jucători valoroşi. Poate să îşi revină în orice moment”, declara Gigi Becali pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Mihai Rotaru, răspuns ironic la declarația lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT