Sport

Rotaru și Reghecampf, atacați de un fost mare tricolor: „E un lucru fără inteligență!”

Mihai Rotaru a fost pus la punct de Florin Răducioiu, spunând că este un lucru lipsit de inteligență să schimbi antrenorul după primele două etape.
26.07.2023 | 21:50
Rotaru si Reghecampf atacati de un fost mare tricolor E un lucru fara inteligenta
Mihai Rotaru, pus la punct de Florin Răducioiu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nici Laurențiu Reghecampf nu a scăpat de criticile lui Florin Răducioiu, care i-a amintit tehnicianului în ce fel a plecat de la Universitatea Craiova în primul mandat.

Mihai Rotaru, pus la punct de Florin Răducioiu

Mihai Rotaru a fost pus la punct de Florin Răducioiu, care nu înțelege motivul pentru care Eugen Neagoe a fost schimbat după primele două etape, în condițiile în care oltenii au remizat o dată și au obținut o victorie.

ADVERTISEMENT

„Da, m-a surprins. Să demiți un antrenor după două etape mi se pare un lucru fără coerență și fără inteligență din partea proprietarului. Fără să îl jignesc.

Nu mi se părea momentul potrivit. Aș fi așteptat 10-12 etape, să văd unde era echipa și ce joc ar fi oferit. Mi se pare surprinzător, îmi pare rău pentru Neagoe. Este o decizie precipitată. Poate va avea dreptate domnul Rotaru. După cunoștințele mele mi se pare extrem de repede.

ADVERTISEMENT

Nu întâmplător nu câștigă nimic cu acest tip de managament. Mi se pare exagerat. Oamenii investesc, dar nu se poate obține nimic peste noapte. Aveți răbdare! Nu ne putem bate joc de oameni în felul ăsta”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

„Trebuie să ai un pic de demnitate!”

„Reghe a plecat în primul mandat cu reproşuri din partea lui Rotaru, care i-a spus că a aparut la o emisiune fără să aibă voie, i-a mai spus sa renunţe la nişte membri ai staff-ului şi Reghe nu a vrut.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai şi un pic de demnitate şi să ai pincipii, sunt de acord, dar se pare că a fost importantă dorinţa de a se reîntoarce pe bancă şi de a reîncepe munca de antrenor. Un pic de demnitate ca antrenor trebuie să ai.

Sunt observaţii corecte şi nu mi le retrag. A venit cu declaraţii îndrăzneţe. Spune că vrea să câştige campionatul şi Cupa. E un antrenor cu o mare experienţă, dar nu ştiu cât de mult s-a actualizat”, a continuat Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT

„Nu a demonstrat foarte mult în campionatul României. A fost un fiasco la Neftchi. De aceea probabil l-au şi schimbat. Are o personalitate aparte în campionatul nostru. Nu ştiu dacă mai poate să creeze un stil de joc ca să se bată la locul 1 sau 2.

E o necunoscută din partea mea. Nu pot să-l anticipez. Vreau să-l văd câteva meciuri, cum va reuşi să creeze o echipă agresivă, ofensivă”, a mai spus fostul internațional.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT