Life

Roxana Ciuhulescu, detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Ana. Ce a observat după operația la coloană

Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri despre situația medicală a fetei sale, Ana. Schimbarea văzută după intervenția la coloană.
29.08.2023 | 10:30
Roxana Ciuhulescu detalii despre starea de sanatate a fiicei sale Ana Ce a observat dupa operatia la coloana
Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri despre situația medicală a fetei sale, Ana. Schimbarea văzută după intervenția la coloană. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu vine cu noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Ana. Ce a observat după operația la coloană. Fosta moderatoare a emisiunii ProMotor începe să se liniștească în privința recuperării copilei.

Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri despre situația medicală a fetei sale, Ana. Schimbarea văzută după intervenția la coloană

Roxana Ciuhulescu a făcut mai multe dezvăluiri despre situația medicală a fetei sale, Ana Cleopatra. Schimbarea văzută după intervenția la coloană. Fosta concurentă de la Survivor România a realizat că adolescenta a crescut.

ADVERTISEMENT

Copila în vârstă de 15 ani a recuperat cei 7 centimetri pe care îi pierduse din cauza curburii coloanei vertebrale. Surpriza a fost una uriașă, atât pentru medicul care a operat-o, cât și pentru celebra sa mamă.

„Surpriza cea mai mare vine acum: odată cu operația, Ana a crescut cu 7 cm, practic a câștigat centimetrii pierduți prin curbura coloanei. Recunosc, a fost o mare surpriză și o imensă bucurie.

ADVERTISEMENT

Medicul ne spusese că va crește, însă nu putea aproxima exact cu câți centimetri. Ce urmează? O perioadă de câteva săptămâni de kinetoterapie și după cum spunea și medicul chirurg, Ana se va putea reîntoarce la sport în scurtă vreme.

În februarie va putea să meargă și la schi. A fost greu și încă nu a trecut, dar noi, ca părinți, avem liniștea sufletească că am făcut pentru ea tot ce se putea. Copiii merită un viitor bun și sănătos!”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu, moment de bucurie

Roxana Ciuhulescu a trăit un mare moment de bucurie în cursul zilei de luni, 28 august 2023, când fiica sa a fost externată din spitalul privat unde a fost operată la coloană. Adolescenta de 15 ani a suferit o intervenție complicată în urmă cu o săptămână.

Timp de 9 ore fosta prezentatoare TV a stat cu sufletul la gură. Din fericire, totul a decurs minunat și fata sa a renunțat la corsetul pe care-l purta non-stop. De acum înainte copila va începe o viață cu totul nouă și mai sănătoasă.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta Faimoasă de la Survivor România este plină de speranță și are multă încredere. Roxana Ciuhulescu nu a uitat de cei care s-au gândit la familia sa în aceste clipe și le-a mulțumit pentru încurajări, susținere, încredere și iubire.

ADVERTISEMENT